Menu

Historie

De geschiedenis van Schoevers begint in 1913 als Adriaan Schoevers zijn school voor handel en kantoor start. Adriaan had geen pedagogische of onderwijskundige vooropleiding, maar wel een heel uitgesproken opleidingsvisie: studenten moesten plezier in de opleiding hebben, maar van lanterfanten kon geen sprake zijn!

Ondersteunend administratief werk was toen nog een echt mannenvak, maar al snel manifesteerden ook vrouwen zich in de nieuwe beroepsgroep die na de industriële revolutie in Europa zijn opwachting maakte. Met honderden tegelijk leerde Schoevers generaties jongedames foutloos blind typen op de maat van de charleston. Een eeuw na zijn oprichting is het instituut nog altijd populair.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht

Alle voltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen.