Menu
Over Schoevers

Historie

Al meer dan 100 jaar ervaring

De geschiedenis van Schoevers begint in 1913, als Adriaan Schoevers zijn school voor handel en kantoor start. Adriaan had een heel uitgesproken opleidingsvisie: studenten moesten plezier in de opleiding hebben, maar ook leren om effectief te zijn op de werkvloer. Met honderden tegelijk leerden Schoevers-generaties foutloos blind typen op de maat van de charleston.
 
Inmiddels hebben we al meer dan 100 jaar ervaring met het opleiden van supportprofessionals. Deze ervaring zorgt ervoor dat we precies weten wat jij nodig hebt voor een succesvolle loopbaan. En doordat wij een van de bekendste opleiders van Nederland zijn, weten ook werkgevers wat ze hebben aan ‘eentje van Schoevers’.
 
Een eeuw na de oprichting is Schoevers dan ook onverminderd populair. Ons geheim? Dat is niet alleen onze geschiedenis, maar vooral onze focus op de toekomst. Wat heb je nú nodig om goed te zijn in je vak? Welke organisatorische en digitale ontwikkelingen komen eraan? Wij kijken vooruit. En daar profiteer jij van. Nu, en in de rest van je carrière.

Benieuwd hoe ons onderwijs er vroeger uitzag? Bekijk de video:

Meer over Schoevers

Wil je meer weten over wat Schoevers voor jou kan betekenen? Lees alles over onze voltijdopleidingen, onze deeltijdopleidingen of over de baanbemiddeling van Schoevers Professionals. Of neem contact met ons op via 035 – 7 506 140 of via de website. Onze adviseurs vertellen je graag meer en geven je advies op maat.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • Opleidingen voor iedere fase in je carrière
  • Breed aanbod met veel mogelijkheden
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie
  • Je behaalt punten voor het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®)

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht

Alle voltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen.