Menu

Testimonial Anne Jager

In gesprek met…

Het gaat goed met Schoevers Professionals. Al 15 jaar! Daar zijn we trots op en blij mee. Gedurende ons jubileumjaar gaan we in gesprek met mensen voor wie wij iets betekend hebben. Opdrachtgevers, geplaatste kandidaten en medewerkers. Wat was hun eerste indruk van Schoevers en hoe hebben wij voor hen het verschil gemaakt? Dit keer: Anne Jager, een Schoevers-alumnus die recent van baan is gewisseld via Schoevers Professionals. We noemen 4 invalshoeken, waar Anne vervolgens op reageert.

Eerste indruk

“Het was mijn moeder die mij destijds wees op de voordelen van Schoevers. Nadat ik met Schoevers in contact kwam wist ik dat ik Personal Assistant wilde worden, en ik wist dat ik daarvoor bij Schoevers moest zijn. Zodra ik met Schoevers in contact kwam, wist ik dat het goed zat. De persoonlijke aanpak en de goede begeleiding spraken mij direct aan. Je bent geen nummer en ze denken actief met je mee. Hetzelfde geldt voor Schoevers Professionals. Zo goed als Schoevers je opleidt, zo goed kunnen ze je ook helpen aan een baan die bij je past. Een totaalconcept dat voor mij heel goed heeft uitgepakt.”

Wijze lessen

“Dan denk ik gelijk aan de docenten. Bij Schoevers zijn dat vakmensen die veel ervaring hebben. Praktijkvoorbeelden zijn nooit uit de lucht gegrepen, je hoort ze uit de eerste hand. Anekdotes en adviezen vliegen je om de oren, dat is leerzaam en leuk. Ik heb vooral veel geleerd over communicatie. Uiteindelijk is dat de kern. Actief luisteren, doorvragen, samenvatten en in actie komen. Altijd overzicht houden en geen details vergeten. Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik hier veel aan. Niet alleen in de omgang, ook doordat ik wezenlijk kan bijdragen aan interne communicatievraagstukken.”

Mentaliteit

“Jullie bedoelen vast ‘de Schoevers-mentaliteit’ en ja die bestaat echt. Het is een combinatie van werkhouding en skills. Altijd net wat harder lopen dan de rest, met oog voor elke nuance. Doorzetten en altijd professioneel blijven. Ambitie hebben, maar ook dienstbaar zijn. Prioriteiten kunnen stellen en keuzes durven maken. Persoonlijke doelstellingen nastreven waarbij je nooit de doelstellingen van je werkgever uit het oog verliest. Ik ben er trots op dat ik er één van Schoevers ben.”

Meerwaarde bemiddeling

“Het team van Schoevers Professionals heeft mij echt geholpen met het zetten van de volgende stap in mijn beginnende carrière. Ik twijfelde over een aantal aspecten, maar ik kon altijd bellen voor advies. Er volgden goede gesprekken en waardevolle inzichten. Dat sterkte me in mijn zelfvertrouwen. Toen ik eenmaal klaar was voor dé stap, ging het snel. Schoevers Professionals beschikt over een mooi groot netwerk, dus dat opent natuurlijk deuren. Ze hielden me goed op de hoogte van de voortgang en alle ontwikkelingen. Het verliep allemaal heel prettig en het belangrijkste: ik heb een superleuke nieuwe baan!”

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht