Hoe ziet het werk van de supportprofessional eruit ná corona?

We zitten nog steeds middenin de corona-pandemie. Toch lijkt er licht aan het einde van de tunnel nu er hard gevaccineerd wordt. Na een jaar is het bijna moeilijk voor te stellen, maar op een gegeven moment kunnen we ons ‘oude’ leven weer langzaam hervatten. Wat voor invloed heeft dat op ons werk?

Weet je nog, tijdens de eerste coronamaatregelen? Toen werd ons werk in één klap heel anders. We moesten massaal online werken en ook online programma’s voor klanten werden in rap tempo ontwikkeld. Inmiddels zijn we eraan gewend, maar straks kunnen we hopelijk weer gewoon naar kantoor.
 
Dat zal niet betekenen dat alles precies hetzelfde wordt als vroeger. Zo gaan veel werkgevers over op een ruimer thuiswerkbeleid of hebben ze zelfs besloten om volledig digitaal te gaan. Ook hiervoor moeten dingen geregeld worden. Bijvoorbeeld: vroeger vergaderden we met z’n allen in een zaal en daarna met z’n allen via de videochat, maar hoe vergader je als de helft op kantoor is en de andere helft thuis?

Hou jouw kennis op peil

Wil je ervoor zorgen dat je klaar bent voor de toekomst? Bij Schoevers vind je allerlei actuele bijscholing in allerlei vakgebieden. Misschien wil je meer leren over effectief digitaal werken, of over officemanagement. Of bekijk alle deeltijdopleidingen.

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Merk je dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging? Dan staat Schoevers Professionals voor je klaar. Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan – nu, of straks zodra we weer meer naar kantoor gaan. Hierbij gaan we uitgebreid met je in gesprek om te kijken wat voor soort functie en werkomgeving bij je past. Zo zorgen we voor de juiste match.
 
Nieuwsgierig? Lees meer over Schoevers Professionals, bekijk de actuele vacatures of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!