Secretaresse van het jaar: de laatste blog van Kelly

En dan is dit al weer mijn laatste blog………
Wat is het afgelopen jaar toch ongelooflijk snel gegaan. Een jaar waarin ik zoveel leuke, lieve mensen heb mogen ontmoeten en daarmee nog leukere, enthousiaste en mooie gesprekken heb mogen voeren.
 
Ik denk dat als ik het stokje in april heb overgedragen pas het besef gaat komen wat voor speciaal jaar het is geweest, en dat ik dan pas echt ga realiseren welke dingen ik allemaal heb mogen beleven. Maar ik kan nu al volmondig zeggen: “WAT WAS HET MOOI, WAT WAS HET VEEL, MAAR WAT HEB IK GENOTEN!”
 
Maar wat een jaar. Vorig jaar rond deze tijd, wist ik nog nergens van. Ik was niet op de hoogte van de verkiezing, laat staan over mijn nominatie en het ‘winnen van…’.
En nu zijn we al weer ruim 10 maanden verder en is het nog steeds af en toe moeilijk om te beseffen wat ik allemaal meemaak. Maar een ding weet ik wel…dit jaar vergeet ik nooit meer!
 
Het meeste was leuk, of liever gezegd SUPER leuk. Maar soms was het ook lastig. Dingen doen die buiten je comfortzone liggen. Je moet het doen, je moet ervoor gaan. En stiekem was ik dan ook naderhand best wel een beetje trots op mezelf dat ik toch allemaal maar mooi gedaan had. Maar het moeilijkste vond en vind ik nog steeds dat ik nu zo op de voorgrond moet zijn. Het past niet bij me, het voelt nog steeds raar en nee, het went niet. Althans niet voor mij. Maar hoewel ik er echt naar uitkijk om straks weer lekker richting achtergrond te gaan en terug te kijken op een fantastisch jaar, besef ik ook dat dit allemaal wel heel speciaal is geweest.
 
Maar het mooiste compliment kreeg ik van mijn collega: “Je hebt laten zien dat je nog meer aan kan, dat je nog meer kan combineren en ondertussen ben je helemaal jezelf gebleven; gewoon Kelly!”
En daarmee is het cirkeltje rond. Want ik begon met ‘mogen zijn wie je bent’ en ‘blijf vooral dichtbij jezelf’.
Dus hoe mooi kan ik dit jaar dan afsluiten als je naaste collega met wie je dagelijks werkt dat over je zegt!!
 
We kijken terug met een grote glimlach en dragen het stokje met heel veel warmte en liefde over.
 
Liefs Kelly
X