Blog Secretaresse van het jaar 2017

Hallo allemaal!
 
Wat gaat de tijd toch snel!
Inmiddels is het al weer ruim 5 maanden geleden dat ik werd uitgekozen tot “Secretaresse van het jaar 2017” in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Wat was de finaleavond een feestje. Iedereen reageerde zo ontzettend enthousiast en ik kreeg zoveel mooie en lieve reacties. De eerste dagen heb ik echt vol ongeloof en in een roes beleefd. Meerdere radio-interviews en zelfs een televisieoptreden bij RTL Live. Zo mooi om dat allemaal mee te mogen maken. Ik krijg er nog steeds kippenvel van als ik eraan terugdenk. En het feestje is nog lang niet afgelopen!
 
De komende maanden geef ik onder andere een aantal gastlessen bij Schoevers en ben ik aanwezig bij een paar voorlichtingsdagen. Ik ben ook erg benieuwd hoe mijn aankomende vakgenoten alles ervaren. Hoe zien zij het vak nu? Is er veel veranderd in vergelijking met toen ik zelf de opleidingen volgden bij Schoevers? Ik heb er nu al ontzettend veel zin in.
 
Daarnaast mag ik ook nog eens genieten van alle prijzen die ik heb gewonnen. Het lijkt wel of het nu allemaal pas een beetje doordringt hoeveel dat er zijn. Echt ongelooflijk. Afgelopen dinsdag werd dat besef ook weer even heel duidelijk, toen ik mijn prijs van “Upwind Sailing Events“ mocht verzilveren; meedoen met een echte zeilwedstrijd!! Wat was dat super-, superleuk! Na een heerlijke pizza zijn we het water opgegaan en kregen we alle instructies die nodig waren om de boot “zeilklaar” te krijgen. Stilzitten was er niet bij en de zeiltermen vlogen om je oren, maar toen de wedstrijd om 19.30 uur begon, waren we er helemaal klaar voor. Gehesen in stoere zeilpakken waren we letterlijk klaar voor de storm: het weer begon om te slaan, de lucht werd donker en de zon maakte plaats voor regen. Heel eerlijk gezegd maakte dat het misschien allemaal nog wel veel leuker, want het betekende ECHT ZEILEN. Wat hebben we genoten met elkaar. En wat hebben we ontzettend veel geleerd. Wederom een topavond!
 
Tot de volgende blog.
 
Kelly