Menu

Blog 22 oktober 2017

Wat maak ik toch veel leuke dingen mee sinds ik heb gewonnen. En het feestje blijft maar doorgaan! Vrijdag 13 oktober jl. was het dan ook letterlijk een dag met een gouden randje…ik was namelijk uitgenodigd voor de ‘uitblinkerslunch’ bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima op Paleis Noordeinde in Den Haag.
 
Een paar weken daarvoor had ik de uitnodiging al ontvangen en dat was ook het moment dat de spanning begon. Wel leuke spanning hoor, want hoe gaaf is het dat je daarbij mag zijn. Maar wel spanning over ‘wat moet ik aan’ en ‘als ik maar niet val over de rode loper’. Ik kan namelijk af en toe echt een beetje knullig zijn en altijd op de momenten dat het niet helemaal goed uitkomt zeg maar…

Maar goed, ik had me toch voorgenomen om dat vallen niet te laten gebeuren, dus ’wat moet ik aan’ bleef over. De laatste jaren draag ik eigenlijk nooit meer jurken, dus vond ik dat ik dat nu ook niet moest doen. Ik zou me alleen maar druk maken over ladders in mijn panty en of alles wel goed zat. Maar ja, wat dan wel? Na avonden het internet afgespeurd te hebben, veel dingen te hebben besteld en weer met dezelfde snelheid teruggestuurd te hebben, slaagde ik gewoon bij een van mijn favoriete kledingzaken een dorp verderop. Helemaal blij!
 
En toen was de GOUDEN dag dan ook echt aangebroken. Samen met 26 andere prijswinnaars mocht ik genieten van een heerlijke lunch. En wat een lieve mensen zijn onze koning en koningin. Zoveel aandacht voor ons allemaal en zo ontzettend trots op wat wij bereikt hebben. Natuurlijk hebben we over het werk gesproken en over onze prijzen, maar ook heerlijk over kleding shoppen met de meiden.
Wat een belevenis. Ik heb genoten!
 
Tot de volgende blog.
Liefs
Kelly.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht