Menu

Dat is er een van Schoevers: Luna

De opleidingen van Schoevers zijn stuk voor stuk praktijkgericht: je doet veel projecten waarmee je de kennis en skills leert die jou tot professional vormen. Sommige studenten doen er nog een schepje bovenop, door stage te lopen in het buitenland. Zo ook Luna, die na haar stage in Budapest dit jaar voor een stage in Zweden koos.

Luna liep stage in Budapest, wat een groot succes was. Ze leerde er veel op de marketingafdeling van FrieslandCampina. Zo hoefde ze niet lang na te denken over een volgende stage: die moest ook in het buitenland zijn. Begin dit jaar vertrok ze naar Stockholm, dat ze meteen een superfijne stad vond. Bij Netigate, een organisatie die zich richt op data-driven oplossingen voor bedrijven, verdiepte ze zich in de interne en externe communicatie. Ze creëerde er strategieën, bouwde Sharepoint om en focuste zich op de socialmedia-accounts, waarvan de volgers zijn verdubbeld. In maart overwoog ze één dag om terug naar huis te gaan, aangezien het coronavirus om zich heen greep. Maar ze kwam snel tot het besluit dat ze wilde blijven.

Het waardevolle aan stagelopen in het buitenland was voor haar niet alleen dat je ervaring opdoet binnen het gewenste vak, maar ook dat het veel voor je persoonlijke en algemene ontwikkeling doet. De wereld is zo groot, er is zoveel te leren: de periodes in andere landen en binnen andere culturen had ze niet willen missen. Door te reizen leerde ze namelijk veel over de wereld en over haarzelf.

Haar scriptie heeft ze vorige week ingeleverd. Wat Luna fijn vond, is dat ze al veel feedback kreeg voor de deadline. Doordat de opleiding praktisch is ingesteld, weet ze gelijk hoe ze de theorie moet toepassen. Daarnaast heeft ze veel geleerd van verschillende leuke theoretische vakken, zoals psychologie, sociologie en bedrijfseconomie. Als Luna haar diploma heeft gehaald, gaat ze toch voor nu op zoek naar een baan in Nederland. Het liefst in de rol van officemanager.

Met welke Schoevers-opleiding maak jij jouw ambities waar?

Ben jij klaar voor een opleiding waarmee je gegarandeerd bent van een succesvolle carrière? Bekijk dan het Schoevers-aanbod en ontdek welke opleiding bij jou past. Wil je hierover sparren? Dan kun je contact met ons opnemen. Onze studieadviseurs staan klaar om je een persoonlijk advies te geven en al jouw vragen te beantwoorden.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht