Menu

Dat is er een van Schoevers: Jeannette

Jeannette Kamps is management assistent en volgt momenteel de opleiding Rechtsgeleerdheid (Privaatrecht) aan de Universiteit van Amsterdam. Eerder volgde ze twee opleidingen bij Schoevers: de opleiding International Administration & Management, en Officemanagement Communicatie & International. Waarom koos ze voor Schoevers? En hoe helpen haar opleidingen haar nu in haar werk?

Keuze voor Schoevers

“Ik ben bij Schoevers terechtgekomen via vriendinnen van de roeivereniging, die tevens lid waren van Vindicat atque Polit, een studentenvereniging. Zij waren goed op de hoogte van het beste hoger onderwijs en waren ervan overtuigd dat Schoevers als particuliere opleider dé juiste keuze zou kunnen zijn. Vervolgens heb ik een open dag van Schoevers bezocht en heb toen met verschillende docenten een gesprek gehad waardoor ik helemaal enthousiast werd.
 
Ik wist vrijwel direct dat een opleiding bij Schoevers voor mij het beste was en ik had vrij snel een goede indruk. Dit mede vanwege de glasheldere uitleg. Professionaliteit, persoonlijke begeleiding, de persoonlijke aandacht die je krijgt van docenten die met kop en schouders boven de massa uitsteken: het onderscheidt je van de amorfe massa. Schoevers is een vooraanstaand bedrijf. Het stelt jou als student centraal. Tot op heden ben ik nog steeds blij dat ik destijds die keuze gemaakt heb.”

De meerwaarde van Schoevers

“Op elk front biedt Schoevers een meerwaarde. Als student ben je breed inzetbaar. Er wordt van je verwacht dat je van alle markten thuis bent, en dus niet tekortschiet. Je blijft kritisch nadenken. Je wilt ook wel initiatief nemen en proactief meedenken in het bedrijf waar je werkzaam bent. Als je Schoevers hebt afgerond, dan heb je als persoon een hoop in je mars. Je weet niet wat stilzitten is. Dit komt niet in je vocabulaire voor. Je gaat ervoor. ‘The sky is the limit!’
 
Je wordt op alle fronten gewezen waar je goed in moet zijn. Het is een brede opleiding. Je moet echt van alle markten thuis zijn. Zowel op het gebied van verslaglegging als van communicatie & marketing, planning & organisatie en een goede beheersing van MS-Office. En een goede taalbeheersing, ook van de vreemde talen, is een niet te vergeten aspect. Al met al krijg je een sterk(er) zelfvertrouwen, waardoor er meer mogelijk kan zijn dan je had gedacht.”

Ervaringen met Schoevers Professionals

“Schoevers Professionals heeft me recentelijk aan een leuke baan geholpen. Het bedrijf biedt mij veel kansen en het takenpakket is breed en divers. De werkzaamheden spreken mij enorm aan en de functie past heel goed bij mij. Ik zou Schoevers Professionals zeker aanraden!”

Ook eentje van Schoevers worden?

Ben jij na het lezen dit verhaal ervan overtuigd dat een Schoevers-opleiding bij je past? Bekijk dan ons opleidingsaanbod voor voltijd- of deeltijd. Wil je direct persoonlijk advies van een opleidingsadviseur? Bel ons op 035 – 7 506 140 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht