Ben jij al genomineerd voor de Secretaresse van het Jaar-verkiezing?

Als managementondersteuner zorg je er altijd voor dat jij jouw manager of team goed voor de dag komt. Nu is het tijd dat jij zelf in het zonnetje gezet wordt: laat je nomineren voor de Secretaresse van het Jaar-verkiezing!

Dit jaar is het thema van de verkiezing ‘de Co-manager’. Want wat is een manager nou zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom, met je helicopterview maak jij jezelf onmisbaar. En dat mag best wel eens gezegd worden.

Tot 26 februari kun je worden genomineerd door je manager of collega’s. Vervolgens ga jij de jury en het publiek overtuigen van jouw visie op de managementondersteuner als Co-manager en hoe je daar invulling aan geeft.

Heb jij iemand in je hoofd die volgens jou de titel verdient? Dat kan natuurlijk ook. Nomineer jouw keuze direct – dat zal diegene zeker waarderen:

Nu iemand nomineren

Over de verkiezing

Samen met onze executive partners Public Support, Pimm® Solutions en Corendon organiseren we alweer de 35e Secretaresse van het Jaar-verkiezing. Hierin zoeken we naar die ene hoogvlieger onder de managementondersteuners.

Over het Secretaresse van het Jaar-event

Op 14 april ontdek je niet alleen wie de Secretaresse van het Jaar 2020 wordt, je bent ook van harte welkom op het event – of je nou zelf in de race zit of niet. Raak geïnspireerd door de visie van stand-up-filosoof Martijn Aslander op het secretaressevak, laat je verrassen bij De Grote Communicatieshow en praat gezellig bij tijdens de netwerkborrel. Het event is gratis, maar er is maar een beperkt aantal stoelen vrij. Meld je daarom snel aan om zeker te zijn van een plek.

Dit jaar hosten we deze verkiezing in het Corendon Village Hotel Amsterdam. Een passende locatie: want zoals een piloot het toestel niet kan besturen zonder co-piloot, heeft de manager de co-manager nodig. We komen samen in SKYBAR 747, een bijzondere plek met panoramisch uitzicht op Schiphol en zicht op een echte Boeing 747!
 
Zien we je daar?