Waarom Schoevers-studenten ons een 8,4 geven

Denk jij erover om een Schoevers-opleiding te volgen? Dan wil je weten wat andere studenten over ons zeggen. Onafhankelijk onderzoeksbureau Cedeo heeft onlangs onze studenten hun mening gevraagd over Schoevers. Hierop scoorden we 84%, ofwel een 8,4! Benieuwd wat ze verder over ons te zeggen hadden?

Hoe is het om je aan te melden bij Schoevers?

Over het voortraject is 90% (zeer) tevreden. Een student vertelt hoe ze uitkwam bij Schoevers: “Dit was een logisch vervolg op een eerdere opleiding die ik bij hen had gevolgd. Ik vond dat ze goed lesgaven. Het klassikale onderwijs vind ik een groot voordeel.” Een andere student geeft aan tevreden te zijn over de voorlichting: “Ik wist niet of ik de voltijd- of de deeltijdopleiding wilde volgen. Ze hebben mij erg geholpen bij mijn keuze.” Schoevers krijgt dan ook een 8,2 voor het voortraject.

Hoe zijn de docenten bij Schoevers?

Bij Schoevers beloven we je: je krijgt altijd les van de beste docenten uit de praktijk. Wordt de belofte waargemaakt? Jazeker: gemiddeld krijgen zij een 9. “Ze pasten veel afwisseling in werkvormen toe. Je deed bijvoorbeeld rollenspellen en opdrachten in groepjes van twee”, vertelt een student.
 
Een ander stelt dat de docenten heel vakkundig zijn: “De docenten wisten heel veel van hun vak. Je kon altijd bij hen terecht met vragen”. Een goede docent zorgt ervoor dat je de opleiding met plezier volgt: “Ik vond de docent uitstekend. Hij gaf veel informatie, wist overal antwoord op en motiveerde mensen echt. Hij was interactief, positief en energiek. Hij maakte het echt leuk”

Hoe zijn de lessen bij Schoevers?

Hoe verliepen de lessen? Een student vertelt: “De groep was klein. Er werd begonnen met de doelstellingen die iedereen had opgeschreven. Er werd veel tijd genomen voor individuele vragen”. Een andere student zegt over de lessen: “Er werden goede voorbeelden gegeven. Je kreeg waardevolle informatie.” 80% van de studenten is dan ook (zeer) tevreden over de uitvoering bij Schoevers.
 
Ook is iedereen tevreden over het lesmateriaal. “Ik vond de boeken allemaal goed. Ze pasten prima bij wat er in de opleiding werd behandeld.” Over de accommodatie waar de opleiding wordt gegeven (die gemiddeld een 9,2 krijgt) zegt een student: “De leslocaties zijn altijd makkelijk bereikbaar want ze liggen dichtbij de stations. De lokalen staan netjes aangegeven en het eten en drinken is goed verzorgd.”

Wat bereik je met een Schoevers-opleiding?

Schoevers-opleidingen zijn bedoeld om jou écht verder te helpen in je werk. Of je jezelf nu wilt verbeteren in je huidige baan, of dat je graag promotie kunt maken. Al onze opleidingen zijn dan ook zo ingestoken dat je alles wat je leert, direct kunt toepassen. Maar hoe denken de studenten hier zelf over? “Ik heb de inzichten toegepast en heb prima stappen kunnen zetten,” vertelt een student. Een ander geeft aan: “Sinds ik het diploma heb word ik echt gezien bij mijn werkgever.”

Schoevers weer Cedeo-erkend

We zijn erg blij en trots met de lovende woorden en de 8,4 van dit klanttevredenheidsonderzoek! Samen met het onderzoek dat Cedeo zelf deed naar onze opleiding, heeft dit ertoe geleid dat wij voor de komende 2 jaar weer Cedeo-erkend zijn.
 
Wil jij ook een Schoevers-opleiding volgen? Bekijk dan ons aanbod en schrijf je in! Heb je eerst nog vragen over ons aanbod, onze lesmethode of over een specifieke opleiding? Stuur ons een bericht via de website, bel 035 - 7 506 140 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 10 45 46 08. Wij vertellen je graag meer.