Menu

Jouw organisatie in de spotlights bij Secretaresse van het Jaar?

Inmiddels zijn we alweer druk bezig met het voorbereiden van de Secretaresse van het Jaar-verkiezing 2020. Ook dit jaar gaan we voor een prachtig evenement om alle managementondersteuners in het zonnetje te zetten. En we kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken!

Sponsors gezocht

De afgelopen jaren hebben onder andere PIMM®, Thermen Bussloo, Style-update, Librije’s atelier, The Lobby Fizeaustraat, BCN, IMA, Papendal, Bilderberg en de NVD ervoor gezorgd dat het Secretaresse van het Jaar-event een groot succes was. Wil jij dit jaar met je organisatie bijdragen én tegelijkertijd jullie organisatie in de spotlights zetten bij een van de bekendste verkiezingen van Nederland? Download dan nu de sponsorflyer met meer informatie en leg het voor aan je directie!
 
In deze flyer vinden jullie meer informatie over het event en de doelgroep. Ook komen jullie erachter welke voordelen en exposure het sponsoren je organisatie oplevert en ontdekken jullie uit welke sponsorpakketten jullie kunnen kiezen.
 
Download hier de sponsorflyer

Contact

Wil jij met je organisatie deel uitmaken van de Secretaresse van het Jaar-verkiezing en sponsor worden? Of willen jullie eerst nog iets weten over de verkiezing? Stuur dan een e-mail naar verkiezing@schoevers.nl. Wij vertellen jullie graag meer!

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht