Jouw organisatie in de spotlights bij Secretaresse van het Jaar?

Inmiddels zijn we alweer druk bezig met het voorbereiden van de Secretaresse van het Jaar-verkiezing 2020. Ook dit jaar gaan we voor een prachtig evenement om alle managementondersteuners in het zonnetje te zetten. En we kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken!

Sponsors gezocht

De afgelopen jaren hebben onder andere PIMM®, Thermen Bussloo, Style-update, Librije’s atelier, The Lobby Fizeaustraat, BCN, IMA, Papendal, Bilderberg en de NVD ervoor gezorgd dat het Secretaresse van het Jaar-event een groot succes was. Wil jij dit jaar met je organisatie bijdragen én tegelijkertijd jullie organisatie in de spotlights zetten bij een van de bekendste verkiezingen van Nederland? Download dan nu de sponsorflyer met meer informatie en leg het voor aan je directie!
 
In deze flyer vinden jullie meer informatie over het event en de doelgroep. Ook komen jullie erachter welke voordelen en exposure het sponsoren je organisatie oplevert en ontdekken jullie uit welke sponsorpakketten jullie kunnen kiezen.
 
Download hier de sponsorflyer

Contact

Wil jij met je organisatie deel uitmaken van de Secretaresse van het Jaar-verkiezing en sponsor worden? Of willen jullie eerst nog iets weten over de verkiezing? Stuur dan een e-mail naar verkiezing@schoevers.nl. Wij vertellen jullie graag meer!