De voordelen van een specialisatie

Bij Schoevers kun je allerlei soorten opleidingen en trainingen volgen. Een van deze varianten is de specialisatie. Hierin ga je dieper in op een bepaald onderwerp of aspect van het vak, zoals HRM, marketing of werken als secretaresse in een bepaalde sector (bijvoorbeeld medisch secretaresse).

Waarom een specialisatie volgen?

Wil jij je kennis en vaardigheden verdiepen met een specialisatie bij Schoevers? Dan is het belangrijk dat je al een achtergrond hebt als managementondersteuner. Je werkt bijvoorbeeld al een tijdje in het vakgebied, maar het kan ook zijn dat je net je beroepsopleiding tot managementondersteuner hebt afgerond en je nu iets heel specifieks wilt leren.

De voordelen van een specialisatie

Onderscheidend diploma

Met een Schoevers-diploma laat je zien wat je in je mars hebt. Lang niet iedereen heeft een specialistisch diploma, waardoor je direct een streepje voor hebt bij werkgevers en makkelijker je droombaan vindt. Na je specialisatie kun je vaak snel terecht in je vakgebied, omdat werkgevers in één oogopslag zien wat je in huis hebt.

Je leert samen met vakgenoten

Je volgt een specialistische opleiding samen met andere professionals die zich interesseren voor hetzelfde onderdeel van het vak. Hierdoor hebben jullie veel gemeen en kunnen jullie goed met elkaar sparren en kennis uitwisselen. Niet alleen handig, maar ook inspirerend. Bovendien bouw je een netwerk op waar je de rest van je carrière wat aan hebt.

Je leert alleen wat je nodig hebt

Als je een specialisatie volgt, heb je al een basis in een vakgebied. In je opleiding leer je alleen nog alles over een specifieke functie of sector. Alleen wat je nog nodig hebt, dus. Ideaal voor als je heel gericht wilt leren en alles uit iedere les wilt halen.

Direct rendement van je studie

Je specialisatie is heel praktijkgericht, alles wat je leert kun je toepassen in het werk. Zo ben je goed voorbereid als je straks in je specialisatie gaat werken. Heb je al een baan in de richting van je specialisatie? Dan kun je je nieuwe kennis en vaardigheden meteen na de les al toepassen!

Contact met Schoevers

Heb je nog vragen over de specialisaties bij Schoevers? Of wil je persoonlijk advies bij het maken van je studiekeuze? Neem contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 – 7 506 140 of via onze website. Zij vertellen je graag meer en geven je advies op maat.