De digitale open dag van Schoevers

Om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, organiseert Schoevers haar open dag op een andere manier, namelijk digitaal. Zo krijgen studenten in spe toch nog een helder beeld van het Schoevers-onderwijs en kunnen ze een goede studiekeuze maken.

Tijdens deze voorlichting kun je vanuit je eigen huis de opleidingspresentaties van docenten en studenten bekijken, maar ook via chat vragen stellen aan studenten en studieadviseurs. Nu je niet naar de open dag kunt komen, komt de open dag dus gewoon naar jou. Van een digitale proefles tot een rondleiding door school en een ervaringsverhaal: digitaal vinden dezelfde activiteiten plaats als tijdens een reguliere open dag.

Afhankelijk van de ontwikkelingen wil Schoevers voor de zomer ook nog een open dag organiseren op de vestigingen, zodat je kunt sfeerproeven op de vestigingen en kennis kunt maken met docenten.

Meer informatie

Ook een dag meelopen kan digitaal

Geïnteresseerden kunnen niet alleen digitaal de open dag bezoeken, maar zich ook inschrijven voor een meeloopdag. Zo kunnen ze inloggen in een reguliere les, waar ze met de medestudenten in één klas zitten. Tijdens de meeloopdag ervaren ze zo het onderwijs van Schoevers. Meld je nu aan.

Hulp bij het maken van een studiekeuze

Als supportprofessional kom je er niet zonder een goede opleiding. Bij Schoevers vind je mbo- en hbo-opleidingen waarmee studenten zich verzekeren van een succesvolle carrière. Op de open dagen van Schoevers worden veel adviesgesprekken gevoerd met studenten en docenten. Als potentiële studenten willen sparren over hun opleidingskeuze, kunnen ze nog altijd met studieadviseurs chatten of bellen. Zo kunnen ze nog steeds de juiste keuze maken.