Menu

Baanbemiddeling

Je kent Schoevers natuurlijk als managementsupportopleider. Maar wist je dat je bij ons ook terechtkunt voor professionele baanbemiddeling? Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging op het gebied van managementondersteuning, HR of marketingcommunicatie, dan kun je gebruikmaken van de expertise van onze baanbemiddelingsconsultants. Zij begeleiden je in jouw zoektocht en staan voor je klaar met informatie over de trends en ontwikkelingen in het vakgebied, carrièrebegeleiding en uiteraard vacatures.

Wat wij je bieden

Schoevers Baanbemiddeling kan jou op verschillende manieren helpen. Wij bieden een grote diversiteit aan functies en opdrachtgevers in verschillende branches. Dat kan gaan om vaste banen, maar ook om uitdagende interim-opdrachten. Nieuwsgierig? Bekijk de vacatures

We staan voor je klaar

Heb je interesse in een van deze functies? Of ben je wel op zoek, maar zit jouw droombaan of regio er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie, of neem contact met ons op via 035 - 750 61 45 of info@schoeversprofessionals.nl. Dan gaan wij op zoek naar jouw droombaan!

Ontdek onze vernieuwde opleidingen

Wil jij een opleiding volgen naast je baan? Dan ben je bij Schoevers aan het juiste adres. Wij hebben ons opleidingsaanbod onlangs weer vernieuwd. Hierdoor weet je zeker dat je opleiding aansluit bij wat je nodig hebt in je werk. Bekijk snel ons nieuwe aanbod en schrijf je in.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht