Menu

Veilig studeren bij Schoevers: dit is hoe het gaat

Wil je weer samen met andere supportprofessionals studeren? Bij Schoevers kun je op een veilige manier klassikaal les volgen. We zorgen er zo veel mogelijk voor dat iedereen afstand kan houden en we werken volgens de richtlijnen met coronatoegangsbewijzen.

Hoe zien je lessen eruit?

Vanuit de overheid is het advies om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Daarom organiseren wij onze klassikale lessen zo dat wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden.
 
Hoewel mondkapjes op onze leslocaties niet meer verplicht zijn, vragen enkele locaties toch om deze af en toe te dragen. Als dit het geval is op jouw leslocatie, zullen we je hierover tijdig informeren.

Veilig en verantwoord les volgen met een QR-code

Omdat onze leslocaties deels als horecavoorziening worden gezien, zijn wij verplicht om met coronatoegangsbewijzen te werken. Bij binnenkomst wordt elke student gevraagd de QR-code van de CoronaCheck-app en een geldig identiteitsbewijs te laten zien.
 
Met deze QR-code toon je aan dat je gevaccineerd bent, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt. Zo kunnen jij en je medestudenten veilig en verantwoord klassikaal les volgen.

Is het voor jou niet mogelijk om elke les een QR-code te tonen, dan adviseren we je om je opleiding (tijdelijk) via e-learning of virtual classroom te volgen met onze switchgarantie. Hieronder leggen we uit hoe dit werkt.

Liever virtual classroom of e-learning?

Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of virtual classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via virtual classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, virtual classroom en e-learning. 

Bij virtual classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent.

Lees meer over Virtual Classroom

Switchgarantie: wissel van opleidingsvariant

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. Bij Schoevers bieden we daarom de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten.

Contact met Schoevers

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 035 − 7 506 140. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht