De digitale open avond

Verzeker jezelf van een succesvolle carrière met een Schoevers-diploma

‘’Dat is er een van Schoevers.’’ De Schoevers-kwaliteit wordt al meer 100 jaar door werkgevers herkend. Als supportprofessional kom je er niet zonder een goede opleiding. Bij Schoevers vind je mbo- en hbo-opleidingen waarmee jij je verzekert van een succesvolle carrière. Schoevers biedt opleidingen voor de beste managementondersteuners in spé. Elk jaar weer vertalen we de laatste ontwikkelingen en de behoeften van studenten en werkgevers naar een moderne opleiding.


De loopbaancoaching en baangarantie van Schoevers

Bij Schoevers bereiden we je perfect voor op je start op de arbeidsmarkt. Die voorbereiding is in handen van je carrièrecoach. Je coach gaat al vanaf het allereerste moment met jou aan de slag. Je krijgt praktijkgerichte workshops en je eigen coach heeft op al je vragen een helder antwoord.

We weten het als geen ander: bij Schoevers behoor je tot de top van je vakgebied. Daarom aarzelt Schoevers ook niet en garanderen we je een baan: baangarantie noemen we dat. Als je je Schoevers-diploma hebt behaald, zorgen wij ervoor dat je binnen een half jaar gegarandeerd je eerste functie krijgt aangeboden. 

Carrièrecoach Amber vertelt er alles over in deze presentatie!


De ervaring van Jolanda

Jolanda van Velsen is het schoolvoorbeeld van een ambitieuze Schoevers-dame. Zij begon in 1997 aan haar Schoevers-opleiding, ging werken als secretaresse en groeide door tot HR-manager. Inmiddels werkt ze als zelfstandig virtual assistant. In deze video vertelt ze over haar ervaring met Schoevers en over de carrièrekansen die haar diploma gebracht heeft.

Jolanda: “Met mijn Schoeversopleiding als stevige basis en mijn werkervaring heb ik er alle vertrouwen in dat ook deze rol als zelfstandige gaat lukken!”


De locaties van Schoevers

Schoevers zit in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Dit zijn bruisende studentensteden. Hier vind je genoeg leuke plekjes om te studeren, samen aan projecten te werken of om gezellig op vrijdag het weekend in te luiden.

Wil je sfeerproeven in één van de vestigingen van Schoevers? In dit filmpje geven studenten van Schoevers je een rondleiding door de vestiging in Utrecht!


Wil je meer weten over Schoevers? Dan kun je altijd bellen naar 035 - 7 506 140, whatsappen naar 06 - 10 454 608 , ons een bericht sturen of een digitaal adviesgesprek voeren. Wij denken graag met je mee over een Schoevers-opleiding die bij je past en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.