Virtual Assistant Inspiratiegesprek

Opleidingsadvies

Virtual Assistant worden? Meld je aan voor het VA inspiratiegesprek

Denk jij erover na om als Virtual Assistant aan de slag te gaan, maar twijfel je nog of het bij jou past en wat er allemaal bij komt kijken? Tijdens het VA-inspiratiegesprek krijg je de unieke kans om online in gesprek te gaan met onze VA-docent Esther Nederkoorn. Ze staat klaar om al jouw vragen over jouw ontwikkeling tot Virtual Assistant te beantwoorden.

Persoonlijk advies

In een geheel vrijblijvend een-op-eengesprek van 15 minuten kijken jullie samen of je klaar bent voor een carrière als VA en welke stappen je daarvoor moet nemen. Meld je aan via het formulier hieronder voor een dag naar keuze en we laten je weten op welk tijdstip je bent ingepland. Let op: er is slechts beperkt plaats, dus meld je snel aan om jezelf te verzekeren van een plek!

Datum: 14 en 28 augustus tussen 9.30 en 11.30 uur via Microsoft Teams.

Let op: Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het inspiratiegesprek op 14 of 28 augustus. Alle gesprekken voor die data zijn reeds ingepland. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een e-mail naar info@schoevers.nl. We nemen contact met je op als er een plekje vrijkomt. 

Wat heb ik hiervoor nodig?

Het enige dat je nodig hebt is een telefoon, laptop, desktop of tablet. Het gesprek voeren we via Microsoft Teams. Dit programma kun je downloaden maar ook via je browser gebruiken. Tot slot heb je een goede wifi-verbinding of 4G-dekking nodig.