Detacheren

Is er sprake van een project, is het onzeker of u uren structureel mag inzetten, of wilt u zien wat een medewerker daadwerkelijk waard is voordat u zelf een contract aanbiedt? Kies dan voor detachering. Deze kandidaten hebben een contract met Schoevers. Wij zorgen voor de salarisbetaling, premie-afdracht en nemen het risico van ziekte voor onze rekening. U ontvangt periodiek een factuur met het overeengekomen tarief.

Afhankelijk van de functie-eisen maakt u een bewuste keuze voor de inzet van een Graduate, Junior, Medior of een Executive professional.

Juniors

Onze Juniors zijn secretaresses die net hun Schoevers-opleiding hebben afgerond. Deze high potentials weten dankzij hun gedegen en praktijkgerichte opleiding met stage-ervaring precies wat er in de praktijk van hen verwacht wordt. Bovendien ontwikkelen zij hun ervaring razendsnel door de opdrachten die zij bij een diversiteit aan bedrijven en organisaties vervullen. Onze consultants staan altijd klaar voor intensieve begeleiding en coaching.

Mediors

Een medior is een ervaren 'hands on' professional. Zij hebben een Schoevers-opleiding achter de rug en zeker twee jaar werkervaring. Hun kennis en ervaring garandeert kwaliteit bij het vervullen van intensieve detacheringsopdrachten. Bovendien zorgen onze consultants voor een ontwikkelplan op maat. Dit verzekert u van een Medior managementondersteuner die exact de vaardigheden beheerst die in uw organisatie belangrijk zijn. 

Executive

De Executive zet u in als u direct een zeer ervaren ondersteuner zoekt. Bijvoorbeeld bij langdurige ziekte, zwangerschapsverlof of projecten. Een Executive heeft een gedegen opleiding en diverse jaren werkervaring op het niveau van directie of raad van bestuur. Aanpakken typeert hen, net als een zeer flexibele instelling. Het is hun vak om op een efficiënte en doeltreffende wijze een brede range aan secretariaatstaken in goede banen te leiden. De Executive heeft leidinggevende capaciteiten en het vermogen als klankbord te dienen voor bestuurders. Jaarlijks worden zij bijgeschoold op de laatste vakontwikkelingen. Dit garandeert u een managementondersteuner die de meest actuele kennis in uw organisatie inbrengt.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijke advies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-750 61 45
     Stuur bericht