Schoevers open avond

Denk jij erover om een supportprofessionalopleiding te volgen naast je baan? Of je je nu wilt om- of bijscholen: bij Schoevers organiseren we regelmatig open avonden.

Direct aanmelden
Opleidingsadvies

Schrijf je in voor onze open avond

Op de open avond kom je meer te weten over onze opleidingen en hoe het is om bij Schoevers te studeren. Tijdens de avond…

  • Ontdek je welke (type) opleiding bij jou past;
  • Maak je kennis met ons lesmateriaal;
  • Kun je al jouw vragen kwijt in een persoonlijk adviesgesprek met een opleidingsadviseur;
  • Bepaal jij of een Schoevers-opleiding iets voor jou is.


Ben jij benieuwd of Schoevers een opleiding heeft die bij jouw ambities past? Schrijf je in voor de open avond op een van de beschikbare data via onderstaand formulier.

Heb je specifiek interesse in de versnelde HBO Associate degree Officemanagement? Schoevers organiseert voor deze opleiding een speciale open avond. Aanmelden voor deze avond kan via onderstaande button:

Naar de speciale open avond

Aanmelden voor een open avond

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Op dit formulier is het Privacy Statement van Schoevers van toepassing.

Liever een persoonlijk een-op-eengesprek met een opleidingsadviseur?

Wil je uitgebreid met een opleidingsadviseur in gesprek voordat je je opleiding kiest? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk studieconsult. Dat is een persoonlijk een-op-eengesprek met een van onze opleidingsadviseurs: digitaal of bij ons op kantoor in Hilversum. We bespreken je wensen, ambities en de opleiding(en) die je in gedachten hebt. We maken een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Maak afspraak