Zet jij de volgende stap richting je nieuwe uitdaging?

Schoevers Professionals helpt jou met het vinden van de juiste baan. Met jouw Schoevers-diploma ben je er een van Schoevers en blijf je er een van Schoevers. Wij staan voor je klaar en zorgen dat jij van toegevoegde waarde blijft voor werkgevers. Ben je benieuwd wat Schoevers Professionals voor jou kan betekenen? Lees meer in dit artikel.

We helpen je graag

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Of wil jij je graag verder ontwikkelen binnen jouw organisatie? Schoevers Professionals kan jou op verschillende manieren helpen. Misschien komt de zoektocht naar de juiste baan zo in een stroomversnelling. Ontdek bijvoorbeeld welke vacatures er op dit moment openstaan. Zie jij een mooie functie die perfect bij jou past? Solliciteer dan direct via onze website.

Interessante vacatures

Misschien zijn bijvoorbeeld een van deze vier vacatures wat voor jou:

  1. Organiseer jij beurzen en uitjes met gemak? Haal jij voldoening uit het ondersteunen van collega’s? Wij zoeken een Commercieel Support Assistent voor onze internationale opdrachtgever. Hier ondersteun je, samen met je directe collega, de commerciële afdeling (bestaande uit traders en commercieel support) in de breedste zin van het woord. Meer weten?
  2. Voor onze internationale opdrachtgever in Amsterdam Zuidoost zoeken wij een ondernemende Management Assistant voor 32-40 uur per week. Pak jij je verantwoordelijkheid en eigenaarschap en wil jij werken binnen een levendig en dynamisch team met regelmatig een gezellige borrel aan het einde van de werkdag? Lees dan snel verder!
  3. Ben jij een proactieve Junior Officemanager? Pak je graag een divers takenpakket op en wil je aan de slag bij een menselijke organisatie waar ook jouw ambities op nummer 1 staan? Krijg je energie van hard werken en veel ballen hoog houden en kun je goed prioriteiten stellen? Lees dan snel verder, want wij zoeken een nieuw familielid voor deze fijne "werkfamilie" in Utrecht!
  4. Ben jij een proactieve en doelgerichte Management Assistant en vind je het leuk om te werken bij een internationale organisatie in het centrum van Den Haag? Bekijk dan deze uitdagende vacature.
 

Open sollicitatie

Heb jij de juiste baan nog niet gevonden tussen de vacatures? Een andere mogelijkheid is om een open sollicitatie te versturen, wij kijken of er een organisatie is die bij jou past. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de werving & selectie en detachering op het gebied van managementondersteuning en officemanagement.

Heb je vragen aan ons?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 035 – 7 506 145 of stuur een mail naar info@schoeversprofessionals.nl voor vragen, een afspraak of persoonlijk advies.