Zelf aan zet met Schoevers Flex

Als supportprofessional zag je jouw functiepakket in de laatste jaren verder en verder uitbreiden. Hoe blijf je up-to-date? En hoe ontwikkel jij jezelf op al die verschillende vlakken terwijl je óók nog een actief werk- en privéleven hebt? Versterk jezelf precies op jouw manier met Schoevers Flex.

Leer alleen wat jij nodig hebt

Met Schoevers Flex bepaal jij wat jij wilt leren aan de hand van korte modules. Deze helpen je snel en effectief vooruit. Niet alleen kun je zo zelf het tempo bepalen, je kunt ook kiezen hoeveel modules je volgt én in welke volgorde. Of dat nu is op het gebied van leiderschap, communicatieve vaardigheden, plannen en organiseren of zakelijk schrijven – leer precies wat je nodig hebt.

Stel zelf jouw eigen opleiding samen

En zo werkt dat in de praktijk: stel je bent officemanager. Dan kan het waardevol zijn om te werken aan je digitale vaardigheden. Hiervoor kun je een module Next Supportmanagement, gecombineerd met Tools voor de Virtual Support Professional volgen. En wil je profiteren van een extra korting, bekijk dan alle 41 modules van Schoevers Flex en bepaal waarin jij je verder wilt ontwikkelen.

Wil je maar 1 module volgen, omdat je snel kennis en vaardigheden over een bepaald onderwerp nodig hebt? Geen probleem. Al onze modules zijn los af te nemen zonder dat je daarna de rest van de opleiding hoeft te volgen. Kies je er later toch voor om ook de rest van de opleiding te volgen? Dan kun je de module(s) die je al hebt gevolgd mogelijk inruilen voor vrijstellingen.

Mix & match met korting

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je kunt blijven ontwikkelen, geven we je een mooie korting wanneer je voor meerdere modules tegelijk kiest. Zo krijg je bij het volgen van 2 modules een stapelkorting van € 350,-. Voorwaarde daarbij is wel dat je beide modules start binnen 9 maanden. Volg jij 3 modules en ben je binnen 9 maanden gestart na je tweede module, dan ontvang je een stapelkorting van € 800,-. Let op: wil je gebruik maken van de korting? Schrijf je dan telefonisch in!

Schrijf je telefonisch in

Wil jij jezelf ontwikkelen als supportprofessional en studeren met Schoevers Flex? Kies direct één van de vele modules. Wil je meerdere modules volgen en zo gebruik maken van de korting? Schrijf je dan telefonisch in via 035 – 7 506 140 of plan een persoonlijk adviesgesprek in.

Aanmelden persoonlijk advies