Schoevers Flex: zelf aan het stuur van jouw ontwikkeling

Je bent druk met je werk en je privéleven. Werk, familie, sport, vrienden en hobby’s – alle ballen houd je fanatiek in de lucht. Je neemt continu de ‘zorg’ voor anderen. Maar vergeet jij soms ook in de waan van de dag jouw eigen ontwikkeling?

Schoevers Flex

Jij bent aan zet.

Herken jij jezelf hierin?

Je wilt je meer verdiepen in dat ene onderwerp, om net wat meer te weten en te durven. Je krijgt iets niet voor elkaar en zou graag bepaalde vaardigheden willen oefenen. Of je wilt gewoon een gezonde werk- en privébalans creëren. Kun jij een van deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan zit je hier goed.

Stel zelf je opleiding samen

Als supportprofessional zag je jouw takenpakket in de laatste jaren verder uitbreiden. Waar haal je nieuwe kennis vandaan? Met Schoevers Flex leer je precies wat je nodig hebt. Of dat nu is op het gebied van leiderschap, communicatieve vaardigheden of plannen en organiseren – voor elk thema is een korte en krachtige module. Start met één module of mix & match meerdere modules samen tot één opleiding.

Voordelen van Schoevers Flex

Leer alleen wat jij nodig hebt

Met Schoevers Flex volg je korte modules van 2 of dagen in maximaal 3 maanden, die jou effectief vooruit helpen. We hebben ons aanbod zo aangepast, dat je 41 modules die bij langere opleidingen horen nu ook los kunt volgen. Zo leer je dus alleen wat jij wilt leren.

Klaar voor de toekomst met Schoevers Flex

Kun jij meebewegen met de nieuwe ontwikkelingen die op je pad komen? Heb jij alles in huis om die topprofessional te zijn én te blijven? Ons vakgebied verandert snel. Maar met de modules van Schoevers Flex ben jij klaar voor de toekomst. Bekijk hier de video over Schoevers Flex.

‘Staying within your comfort zone is a good way to prepare for today, but it’s a terrible way to prepare for tomorrow’

- David Peterson

Voorwaarden Schoevers Flex met korting

Geïnspireerd geraakt om jezelf verder te verdiepen? Update je skills in een korte tijd met één module. Of mix en match 2, of zelfs 3 modules samen tot je eigen opleiding en ontvang een mooie korting. Zo werkt het:

  • Wil je 2 modules volgen, dan ontvang je een korting van € 350,- euro. Voorwaarde voor het ontvangen van de korting is dat je je tweede module start, binnen 9 maanden na de diploma datum van de eerste module.
  • Wil je 3 modules volgen, dan ontvang je een korting van € 800,- euro. Voorwaarde voor het ontvangen van de korting is dat je je derde module start, binnen 9 maanden na de diploma datum van de tweede module.

Let op: om de stapelkorting te verwerken is telefonisch inschrijven voor de tweede en derde module noodzakelijk.

Heb je vragen over Schoevers Flex? Of wil jij samen met een van onze opleidingsadviseurs kijken welke opleiding past bij jouw persoonlijke situatie en leerdoelen? Onze opleidingsadviseurs helpen je heel graag verder via 035 – 7 506 140 of plan een persoonlijk adviesgesprek in.

Aanmelden persoonlijk adviesgesprek