Nieuw: Business Services

Opgeleid worden tot allround assistent in de zakelijke dienstverlening? Ontdek de nieuwe opleidingen op MBO-niveau 3 en 4 binnen de Business Services en maak carrière als supportprofessional in de marketing, insurance, finance, of HR. Vanaf september te volgen bij Schoevers!

Dit is Business Services

Met onze opleidingen binnen de Business Services kun je kennismaken met allerlei gebieden binnen de zakelijke markt of je specialiseren in een bepaald vakgebied. Dus niet alleen beroepen op het vlak van officesupport, maar ook in allerlei andere disciplines, zoals marketing, insurance, finance of HR.

Dit kun je ermee

Met de opleidingen binnen de Business Services bij Schoevers leiden we je op tot de volgende vijf beroepen:

  • Allround Assistant Business Services: Je ondersteunt meerdere afdelingen of teams. Je bent breed inzetbaar, bijvoorbeeld op het gebied van facility, logistiek en finance. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de planning en het agendabeheer en je voert marketing- en communicatiewerkzaamheden uit.

  • Office & Management Support Specialist: Je bent de rechterhand van je leidinggevende of je team en het eerste aanspreekpunt voor het management. Je organiseert en begeleidt vergaderingen en evenementen, stelt teksten en rapportages op en ondersteunt bij de ontwikkeling van corporate informatie.

  • Business Administration & Control Specialist: Financieel beheer is jouw specialisme. De periodeafsluiting en belastingaangifte kennen geen geheimen voor jou, net als alle andere financieel-administratieve taken die horen bij het bedrijfsproces.

  • Marketing & Communicatie Specialist: Je bent expert op het gebied van marketing, communicatie en pr. Je verzorgt de marketing en (interne) communicatie-activiteiten binnen een bedrijf en houdt je bezig met de online en offline communicatiekanalen en voert marktonderzoeken uit.

  • Legal Insurance & HR Services Specialist: Met deze brede MBO-opleiding kun je straks aan de slag binnen de HR en Personeelszaken op de afdeling Juridische Zaken. Met je brede (juridische) kennis van verschillende rechtsgebieden verdiep je je in specifieke wetten waar jouw organisatie mee te maken krijgt.

Per beroepstype kun je kiezen uit verschillende opleidingen. Je kunt een erkende opleiding volgen, een deelprogramma volgen of de vakopleiding doen. Bekijk ze hier allemaal of ga direct naar de specifieke opleiding.

 Bekijk de opleidingen

Allround Assistant Business Services

MBO Allround Assistant Business services Niveau 3
MBO Professional Support Specialist
Vakopleiding Allround Business Services
Business Services

Office & Management Support Specialist

MBO Office & Management Support Specialist Niveau 4
MBO Vakopleiding Management Assistant
Management Support Specialist
MBO Office- en Managementsupport

Neem contact op

Heb je vragen over Business Services? Of wil je persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste opleiding? Bel onze opleidingsadviseurs op 035 – 7 506 140 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer.