Speciale korting voor professionals in het Schoevers Kwaliteit Register

Om support te blijven leveren van hoge kwaliteit, is het belangrijk dat je blijft bijleren. Wil jij jezelf verder ontwikkelen én de benodigde SKR®-punten halen? Profiteer van onze exclusieve korting voor SKR®-leden op onderstaande opleidingen en trainingen! Ook betaal je als SKR®-lid uiteraard geen inschrijfkosten.

SKR®-punten

Schrijf je tussen 15-10-2020 en 01-12-2020 in met de actiecode ‘SKR korting’ en krijg 5% korting! Ook betaal je uiteraard, net als op alle andere opleidingen en trainingen, geen inschrijfkosten als je in het register geregistreerd staat. Deze korting geldt als je met je opleiding of training start vóór 01-07-2021.

Voor welke opleidingen en trainingen geldt de actie?

HRM voor de officemanagers (12 SKR-punten):
Verdiep je als officemanager in HRM-werkzaamheden. Je leert bijvoorbeeld een personeelsplanning opstellen, verschillende wervings- en selectiemethodieken toepassen en alles over ziekteverzuim en disfunctioneren.

Next Supportmanagement  (6 SKR-punten)
Leer de nieuwe werkwijzen en vaardigheden kennen voor de supportprofessional van de toekomst. Denk hierbij aan Het Nieuwe Werken en digitale skills. Na deze training ben jij helemaal futureproof.

Online Marketing en Communicatie (6 SKR-punten)
Leer hoe je als supportprofessional het meeste haalt uit je onlinekanalen, zoals je website en social media. In dit programma leer je niet alleen welke marketingcommunicatie-instrumenten je online effectief kunt inzetten, maar je verdiept je ook in de relatie met de klant.

Arbeidsrecht en verzuim (6 SKR-punten)
Heb jij HR-taken als managementondersteuner? Na deze opleiding ken je de basis van arbeids- en sociaal recht en beheers je de vaardigheden om er succesvol mee aan de slag te gaan.

Marketing Basis (6 SKR-punten)
Ontwikkel je marketingkennis en maak werk van de marketing voor je organisatie. Je leert onder andere over zaken als marketingmanagement, vraag en aanbod, de optimale prijszetting en distributieanalyse.

Werken als Virtual Supportprofessional (6 SKR-punten)
Leer hoe je locatie-onafhankelijke ondersteuning kunt bieden. Ideaal voor supportprofessionals die voor zichzelf willen beginnen, maar ook voor supportprofessionals in dienst die op afstand werken.

Nog vragen?

Heb jij vragen over deze kortingsactie? Of wil je advies over welke opleiding het beste bij je past? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs: bel ze op 035 – 7 506 140 of stel je vraag online. Zij geven je graag advies op maat!