Start in februari met de versnelde HBO Associate degree Officemanagement

Wil jij je ontwikkelen als supportprofessional, maar wil je óók zo snel mogelijk aan de slag in de praktijk? Start dan in februari 2023 met de versnelde HBO Associate degree Officemanagement. Hierbij combineer je leren en werken. Zo heeft je opleiding direct impact op je carrière. Lees meer en meld je aan voor de open avond!

Wat is er bijzonder aan de versnelde Associate degree Officemanagement?

Werken en leren

In deze opleiding heb je het beste van twee werelden: je werkt vier dagen per week en volgt een dag per week les. Je kunt dus alles wat je leert meteen in de praktijk toepassen. Door deze unieke opleidingsopzet plannen we de opleiding in anderhalf jaar in plaats van de nominale duur van twee jaar.
 
HBO Ad-student Merel vertelt: “Ik vind het heel fijn om één dag per week les te hebben, en ik merk dat anderen uit mijn klas dat ook vinden. Wij hebben les op woensdag, dat voelt even als een break van de week, terug naar school. Het is een goede afwisseling met de werkdagen.”

Baangarantie

Een ander bijzonder aspect van deze opleiding is de baangarantie. Heb jij nog geen baan die aansluit bij deze studie? Dan helpen we jou om er eentje te vinden. Zo ben je helemaal zeker dat je straks een plek hebt om het geleerde in de praktijk te brengen.
 
Tijdens je studie word je ook gecoacht door een carrièrecoach, die je antwoord geeft op al je carrièrevragen. Bijvoorbeeld over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, maar ook over je eigen mogelijkheden. Ook heb je de rest van je carrière recht op baanbemiddeling. Zoek je na je studie weer een nieuwe uitdaging? Dan helpen onze consultants van Schoevers Professionals je graag bij het vinden van een functie die goed bij je past.

Lees hier meer over de opzet van deze opleiding en ontdek wat studenten over hun ervaringen zeggen.

De impact van een HBO-opleiding op je carrière

Steeds meer werkgevers vragen expliciet om supportprofessionals met HBO-werk- en -denkniveau. Met een Ad-getuigschrift van Schoevers kun jij als professional meer waarde leveren. Na het afronden van deze NVAO-geaccrediteerde Associate degree (Ad) behaal je een wettelijk erkend Ad-getuigschrift. Deze HBO-opleiding is naast de HBO Bachelor en HBO Master een formele opleiding volgens de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) en dus een waardevolle aanvulling op je cv.

HBO Ad-student Gemma vertelt: “Er wordt meer van je gevraagd. Het sluit goed op elkaar aan, er wordt wat toegevoegd aan het vak dat je al geleerd hebt. Maar dat is logisch: het is dezelfde opleiding, maar dan een niveau hoger.”

Kom naar de open avond

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de open avond die speciaal is gericht op deze opleiding. Hier ontdek je hoe het werkt, wat studenten zeggen over deze opleiding en wat de voorwaarden zijn. Ook kun je al je vragen stellen aan onze opleidingsadviseurs. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.
 
Heb je al vragen of wil je persoonlijk studieadvies? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 035 – 7 506 140. We vertellen je graag meer!