Zet je talenten in bij Schoevers

Als er een klassenfeest georganiseerd moet worden, meld jij je dan meteen aan voor de feestcommissie? Heb je overal en altijd je agenda bij de hand? Komen mensen vaak naar jou toe als ze iets nodig hebben en geeft het je een goed gevoel als je hen kunt helpen? Dan zou jij er weleens eentje van Schoevers kunnen zijn.

Past Schoevers bij jou?

Als je er een van Schoevers bent, ben je sociaal en betrokken. Je werkt graag met anderen samen en het geeft je voldoening om mensen werk uit handen te nemen. Bovendien ben je heel betrouwbaar. Als iemand jou iets in vertrouwen vertelt, dan is deze informatie bij jou veilig. Aan ambitie geen gebrek. Je steekt graag je handen uit de mouwen en vindt het een uitdaging om veel dingen tegelijk voor elkaar te krijgen. Dat kun je ook goed, omdat je talent hebt voor organiseren en plannen. Jouw agenda is super gestructureerd. Ook werk je heel precies en heb je oog voor details.

Herken jij jezelf in deze eigenschappen en talenten? En zou je deze graag nog verder willen ontwikkelen? Dan is een Schoevers-opleiding echt iets voor jou. Bij Schoevers kun je terecht voor officieel erkende MBO- en HBO-opleidingen.

MBO-niveau

Heb je een VMBO-diploma (gemengde of theoretische leerweg), een overgangsbewijs HAVO/VWO van jaar 3 naar jaar 4 of een diploma op MBO-niveau 2? Dan kun je starten met de MBO Office Assistant niveau 3 of de MBO Management Assistant niveau 4. In 1 of 2 jaar word je opgeleid tot een onmisbare duizendpoot. Van het regelen van een zakenreis voor de directieleden tot het vinden van een bijzondere locatie voor de personeelsdag, jij kunt het allemaal. Je beheert agenda’s, organiseert vergaderingen en bent goed in het onderhouden van contacten met mensen van zowel binnen als buiten de organisatie. Bovendien kun je met je Schoevers-diploma overal aan de slag. Bijvoorbeeld bij een advocatenkantoor, onlinemarketingbureau, financiële organisatie of makelaarskantoor.

HBO-niveau

Als je een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4 hebt, kun je bij ons een HBO-opleiding volgen. Op dit niveau word je opgeleid om te werken aan de top binnen grotere organisaties. Na afronding ben je een ster in het plannen en organiseren van bijeenkomsten. Je kunt budgetten beheren, verslagen schrijven en mooie en overzichtelijke presentaties maken. Ook heb je kennis van project- en evenementmanagement, personeelszaken en marketingcommunicatie. Je kunt aan de slag bij kleine, maar ook heel grote (internationale) organisaties. Denk aan ING, NH Hotel Group of Ernst & Young.

Je kunt bij Schoevers kiezen tussen 2 HBO-opleidingen:
- HBO Associate degree Officemanagement
- HBO Bachelor Executive Officemanagement

Vind je een volledige HBO Bachelor van 4 jaar te lang? Dan is de HBO Associate degree Officemanagement misschien iets voor jou. Met dit 2-jarige programma zet je eenvoudig de stap van MBO- naar HBO-niveau. Bovendien kun je na afronding van deze opleiding onze volledige HBO Bachelor Executive Officemanagement in 2 jaar afronden, omdat je de vakken uit de eerste 2 jaar van de Bachelor al gevolgd hebt tijdens de Associate degree. Natuurlijk kun je ook direct starten met de HBO Bachelor. Met de Bachelor kun je jezelf nog breder ontwikkelen, zodat je over de kennis beschikt om met het management mee te denken over strategische zaken en je meer verschillende rollen kunt aannemen binnen de organisatie.