Unieke begeleiding: Carrièrecoach

Bij Schoevers vinden wij het belangrijk dat jij je helemaal op je plek voelt tijdens je studie. Goede begeleiding gedurende jouw studieloopbaan heeft voor ons prioriteit! Vanaf de start van je opleiding krijg je daarom een eigen carrièrecoach toegewezen. Wij hebben voor je op een rijtje gezet wat de carrièrecoach voor jou kan betekenen.

Voorbereiding op je toekomst

Met het oog op de toekomst bereiden wij je graag goed voor op je eerste ervaringen op de arbeidsmarkt. Dit is het moment waar jouw carrièrecoach om de hoek komt kijken. Vanaf het allereerste moment gaan jullie aan de slag. Samen bespreken jullie zaken als de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt maar vooral ook jouw eigen motivatie en ambities zullen centraal staan tijdens deze gesprekken.

Praktijkgerichte workshops met gastsprekers geven jou nét dat beetje extra bagage voor je verdere loopbaan. Je leert sollicitatietechnieken en je stelt een e-portfolio samen zodat je bij potentiële werkgevers een goede indruk achterlaat. Activiteiten die jou op lange termijn meer waard maken!

Gegarandeerd een baan

Onze carrièrecoaches stomen je niet voor niets helemaal klaar voor de toekomst… Als je je Schoevers-diploma hebt behaald (en voldoet aan de baangarantiecriteria), zorgen wij er namelijk voor dat je binnen een half jaar gegarandeerd je eerste uitdaging krijgt aangeboden voor minimaal vier maanden. Zo ben je verzekert van je eerste échte werkervaring en kun je meteen alles in de praktijk brengen.

Het kan voorkomen dat je onverhoopt niet in aanmerking komt voor de baangarantie. Dan kun je gebruik maken van onze baanbemiddeling. De garantie op een baan kunnen we je dan niet beloven maar je kunt wel op ons rekenen bij je zoektocht naar je eerste functie.