Menu

Unieke begeleiding: Carrièrecoach

Bij Schoevers vinden wij het belangrijk dat jij je helemaal op je plek voelt tijdens je studie. Goede begeleiding gedurende jouw studieloopbaan heeft voor ons prioriteit! Vanaf de start van je opleiding krijg je daarom een eigen carrièrecoach toegewezen. Wij hebben voor je op een rijtje gezet wat de carrièrecoach voor jou kan betekenen.

Voorbereiding op je toekomst

Met het oog op de toekomst bereiden wij je graag goed voor op je eerste ervaringen op de arbeidsmarkt. Dit is het moment waar jouw carrièrecoach om de hoek komt kijken. Vanaf het allereerste moment gaan jullie aan de slag. Samen bespreken jullie zaken als de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt maar vooral ook jouw eigen motivatie en ambities zullen centraal staan tijdens deze gesprekken.

Praktijkgerichte workshops met gastsprekers geven jou nét dat beetje extra bagage voor je verdere loopbaan. Je leert sollicitatietechnieken en je stelt een e-portfolio samen zodat je bij potentiële werkgevers een goede indruk achterlaat. Activiteiten die jou op lange termijn meer waard maken!

Gegarandeerd een baan

Onze carrièrecoaches stomen je niet voor niets helemaal klaar voor de toekomst… Als je je Schoevers-diploma hebt behaald (en voldoet aan de baangarantiecriteria), zorgen wij er namelijk voor dat je binnen een half jaar gegarandeerd je eerste uitdaging krijgt aangeboden voor minimaal vier maanden. Zo ben je verzekert van je eerste échte werkervaring en kun je meteen alles in de praktijk brengen.

Het kan voorkomen dat je onverhoopt niet in aanmerking komt voor de baangarantie. Dan kun je gebruik maken van onze baanbemiddeling. De garantie op een baan kunnen we je dan niet beloven maar je kunt wel op ons rekenen bij je zoektocht naar je eerste functie.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht