Baanbemiddeling

De juiste professional op de juiste plek is geen kwestie van geluk, maar van de juiste match.
Schoevers Baanbemiddeling is gespecialiseerd in werving & selectie, detachering en uitzenden. Wij vinden voor u de perfecte kandidaten op het gebied van managementondersteuning en marketingcommunicatie. Van net afgestudeerd tot executive niveau en natuurlijk met die typische Schoevers-mentaliteit.
 

Onze consultants bekijken samen met u welke medewerker en welke opdrachtvorm het beste bij uw situatie en uw organisatie passen. Met Schoevers Baanbemiddeling haalt u vakmanschap in huis, voor welke functie u ook een professional zoekt:

  • ​(Directie)secretaresse
  • Officemanager
  • Managementassistent
  • Receptionist
  • Marketing-/communicatiemedewerker    
  • HR-assistent
  • Projectassistent
  • Salesondersteuner
  • PR-medewerker
  • Eventmanager

Afhankelijk van de functie-eisen maakt u een bewuste keuze voor de inzet van een Graduate, Junior, Medior of een Executive professional.

Dit zijn high potentials die net een managementondersteunende studie met stage-ervaring hebben afgerond, op MBO- of HBO-niveau. Schoevers laat hen gericht ervaring opdoen in diverse functies. Ze krijgen daarbij intensieve begeleiding van Schoevers.

Juniors

Onze Juniors zijn secretaresses die net hun Schoevers-opleiding hebben afgerond. Deze high potentials weten dankzij hun gedegen en praktijkgerichte opleiding met stage-ervaring precies wat er in de praktijk van hen verwacht wordt. Bovendien ontwikkelen zij hun ervaring razendsnel door de opdrachten die zij bij een diversiteit aan bedrijven en organisaties vervullen. Onze consultants staan altijd klaar voor intensieve begeleiding en coaching.

Mediors

Een medior is een ervaren 'hands on' professional. Zij hebben een Schoevers-opleiding achter de rug en zeker twee jaar werkervaring. Hun kennis en ervaring garandeert kwaliteit bij het vervullen van intensieve detacheringsopdrachten. Bovendien zorgen onze consultants voor een ontwikkelplan op maat. Dit verzekert u van een Medior managementondersteuner die exact de vaardigheden beheerst die in uw organisatie belangrijk zijn. 

Executive

De Executive zet u in als u direct een zeer ervaren ondersteuner zoekt. Bijvoorbeeld bij langdurige ziekte, zwangerschapsverlof of projecten. Een Executive heeft een gedegen opleiding en diverse jaren werkervaring op het niveau van directie of raad van bestuur. Aanpakken typeert hen, net als een zeer flexibele instelling. Het is hun vak om op een efficiënte en doeltreffende wijze een brede range aan secretariaatstaken in goede banen te leiden. De Executive heeft leidinggevende capaciteiten en het vermogen als klankbord te dienen voor bestuurders. Jaarlijks worden zij bijgeschoold op de laatste vakontwikkelingen. Dit garandeert u een managementondersteuner die de meest actuele kennis in uw organisatie inbrengt.

Neem contact op

Heeft u een vacature? Neem dan contact op met onze consultants via 035 - 750 61 45 of info@schoeversprofessionals.nl. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Gebruik dan onderstaande knop om uw gegevens achter te laten.

Opleidingsbrochure

Op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Neem contact op