Menu

Dit zijn de 3 Secretaresse van het Jaar-finalisten

Het is zover: in de halve finale hebben we besloten welke drie fantastische supportmedewerkers naar de finale gaan in de Secretaresse van het Jaar 2020-verkiezing! Ontdek wie het zijn en hoe de verkiezing vanaf nu verder gaat verlopen.

Op dinsdag 22 september kwamen de 6 geselecteerden voor de halve finale naar het Corendon Village Hotel Amsterdam – de locatie waar anders het Secretaresse van het Jaar-event zou hebben plaatsgevonden. Hier presenteerden zij hun visie op het managementondersteuningsvak aan een professionele vakjury. Hoe zien zijn de invulling van het vak voor zich? Hoe denken zij over de managementondersteuner als copiloot?

Vervolgens is de vakjury in beraad gegaan. Het was nog een pittige klus, want de 6 halvefinalisten hadden allen een ijzersterke presentatie. Uiteindelijk kozen ze voor de volgende 3 kandidaten (op alfabetische volgorde):

Dana Venema, executive assistant HR bij Ahold Delhaize:
“Blijf trouw aan jezelf, dan kun je excelleren.”

Erika van den Bosch, management assistente bij BAM Bouw en Techniek:
“Een robot kan niet verbinden. Zet in op je eigen talent.”

Jeanette Harmsen, executive assistant bij Ubbink Centrotherm Group:
“Ik heb een soort organisatie-gen. Ik ontzorg zodat mijn manager zich kan focussen.”

Van harte gefeliciteerd met jullie finaleplaats op 13 april 2021!

Hoe gaat de verkiezing nu verder?

We willen graag een feestelijk moment maken van de finale. Daarom hebben we besloten om het Secretaresse van het Jaar-evenement te verplaatsten naar 13 april 2021, wanneer we openlijk weer ‘gewoon’ samen kunnen komen.
 
Vanaf januari 2021 worden ook weer nieuwe kandidaten genomineerd. Na de gebruikelijke selectierondes gaan uiteindelijk 2 van deze kandidaten door naar de finale. Zij strijden samen met de 3 finalisten van 2020 samen voor de titel Secretaresse van het Jaar 2021.
 
Dat betekent dus een iets grotere en extra spannende finale. We hopen je dan te zien! Had jij je al aangemeld voor het event? We hebben alle aanmeldingen doorgeschoven naar volgend jaar: je hoeft je dus niet opnieuw aan te melden. Mocht je op deze datum niet kunnen, laat ons dat dan weten door te reageren via verkiezing@schoevers.nl. Dan halen we je van de gastenlijst af en komt er een plek vrij voor iemand anders.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht