Waarom je met Schoevers meer waard bent

Met een Schoevers-opleiding maak jij jezelf onmisbaar voor je organisatie én je collega’s. Of je nu directiesecretaresse, officemanager of een ander soort supportprofessional bent. Maar hoe komt het nou dat je met Schoevers meer waard bent? Bekijk de 6 redenen.

1. Meer opleidingsaanbod

Bij Schoevers vind je een compleet aanbod voor álle supportprofessionals. Van beginner tot ervaren professional, van directiesecretaresse tot virtual assistant. Of je nu zoekt naar een basisopleiding, een verdiepende opleiding of een korte training. Omdat wij zo’n breed aanbod hebben, vind je altijd de opleiding die bij je past.

2. Een stap méér met de Schoevers-mentaliteit

Schoevers is niet alleen een opleiding: het is een mentaliteit. Als je een opleiding volgt bij Schoevers, leer je niet alleen om je vak op het hoogste niveau uit te voeren. Je leert ook proactief werken, je mening geven en verder kijken dan je bureau lang is. Hierdoor zet jij automatisch een stapje extra dan de gemiddelde supportmedewerker. Iedere dag weer.

3. Je diploma is meer waard

Het Schoevers-diploma wordt al meer dan 100 jaar gewaardeerd op de arbeidsmarkt. Schoevers is een bekende naam en bedrijven weten wat ze aan onze alumni hebben. Werkgevers vragen daarom ook vaak expliciet om ‘eentje van Schoevers’. Bovendien hebben we verschillende erkende MBO- en HBO-opleidingen in ons aanbod. En dat zie je ook terug op je salarisstrookje.

4. Meer carrièremogelijkheden

Bij Schoevers kun je voor allerlei beroepen leren, van medisch secretaresse tot officemanager, van HR-medewerker tot executive assistent. Maar niet alleen in de breedte is veel mogelijk: met een Schoevers-opleiding kun je je ook verdiepen en promotie maken. Met onze diploma’s gaan er veel deuren voor je open, binnen en buiten je huidige organisatie.

5. De meer van jou als Schoevers-professional

Met de skills die je in een Schoevers-opleiding opdoet, word je onmisbaar voor je collega’s. Maar wat is die meerwaarde, ofwel: wat is jouw ‘meer’ dan precies? Die vraag stelden we aan de collega’s van officemanagers, directiesecretaresses en andere managementondersteuners. Bekijk hun antwoorden.

6. Al meer dan 107 jaar bestaansrecht

Schoevers bestaat inmiddels al ruim 107 jaar. Dat is natuurlijk niet voor niets. Al sinds de oprichting vervullen we een belangrijke rol op de arbeidsmarkt: het opleiden van supportprofessionals. Door deze jarenlange ervaring begrijpen we wat jij nodig hebt om zo goed mogelijk te worden in je werk.