Studiekeuzestress

De diversiteit aan studies is gigantisch, het aantal scholen om uit te kiezen is groot en het is van belang om te weten waar je interesse ligt. Het aanbod is enorm en dat maakt de studiekeuze alleen maar moeilijker. Het kan helpen om te weten wat een studie of school jou te bieden heeft, nu en op langere termijn. Wij zetten het voor jou op een rijtje.

1. Persoonlijke begeleiding van docenten

De kleine klassen en gerichte aandacht van onze docenten zorgen voor persoonlijke begeleiding gedurende jouw studietijd. Vanaf de start van de opleiding krijg je een eigen studiecoach toegewezen waar je terecht kunt voor al je vragen. Schoevers heeft aandacht voor het individu, dat maakt studeren een stuk prettiger.

2. Niet alleen theorie, maar praktijkgerichte lessen

Bij Schoevers ben je niet alleen theorieën aan het bestuderen. Onze docenten komen uit de praktijk en besteden veel aandacht aan vaardigheden die je nodig hebt op de arbeidsmarkt. Het opleidingsmateriaal bevat ook veel praktijkgerichte opdrachten. Naast lesdagen op jouw leslocatie ga je daarnaast ook stage lopen. Zo weten we zeker dat je goed voorbereid aan je carrière begint. 

3. Met een Schoevers-diploma ben je meer waard

Schoevers biedt al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak. Door deze manier van werken is jouw diploma ontzettend waardevol in het bedrijfsleven. Vandaar dat vaak de voorkeur uitgaat naar kandidaten met een Schoevers-diploma en de mentaliteit die daarbij hoort. 

4. Gegarandeerd een plekje op de arbeidsmarkt

Op de arbeidsmarkt weten ze wat studenten van Schoevers waard zijn. Al tijdens je opleiding heb je een streepje voor wanneer je een stage of bijbaan zoekt en als afgestudeerde ben je zeer gewild in het bedrijfsleven. Maar de baangarantie van Schoevers gaat verder. Wij ondersteunen je actief in de zoektocht naar een baan door middel van baanbemiddeling en carrièreplanning, zodat je na je opleiding direct aan de slag kunt. 

Schoevers opleidingen bieden persoonlijke aandacht en praktijkgerichte lessen. Zo bereiden we jou optimaal voor op de arbeidsmarkt. Onze diploma’s zijn daarom hooggewaardeerd in het bedrijfsleven en bieden een baangarantie. Met Schoevers ben je dan ook zeker van een succesvolle toekomst.
 
Meer weten over onze opleidingen? Je heb nog 4 weken de tijd om je aan te melden. Kijk voor meer informatie en het inplannen van een intakegesprek.