Nieuw: start in februari met de versnelde HBO Associate degree Officemanagement

Ben jij tussen de 18 en 22 jaar en wil je je na het behalen van je MBO-diploma niveau 4 verder ontwikkelen tot officemanager? En wil je ook zo snel mogelijk aan de slag in de praktijk? Start dan in februari 2022 al met de versnelde HBO Associate degree Officemanagement.

Extra startmoment

Normaal start deze opleiding één keer per jaar, maar speciaal voor jongeren wiens studieplanning door COVID-19 is vertraagd, bieden we dit extra startmoment. Zo hoef je niet lang meer te wachten om je volgende stap te zetten.

Over deze versnelde Associate degree Officemanagement

In deze opleiding heb je het beste van twee werelden: je werkt vier dagen per week en volgt een dag per week les. Je kunt dus alles wat je leert meteen in de praktijk toepassen. Door deze unieke opleidingsopzet en omdat je in het bezit bent van een MBO 4-diploma, plannen we de opleiding in anderhalf jaar in plaats van de nominale duur van twee jaar.
 
Een ander bijzonder aspect van deze opleiding is de baangarantie, gefaciliteerd door Executive Secretaries van Public Support. Heb jij nog geen baan die aansluit bij deze studie? Dan helpen we jou om er eentje te vinden. Zo ben je helemaal zeker dat je straks een plek hebt om het geleerde in de praktijk te brengen.
 
Tijdens je studie wordt je ook gecoacht door een carrièrecoach, die je antwoord geeft op al je carrièrevragen. Bijvoorbeeld over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, maar ook over je eigen mogelijkheden. Ook heb je de rest van je carrière recht op baanbemiddeling. Zoek je na je studie weer een nieuwe uitdaging? Dan helpen onze consultants van Schoevers Professionals je graag bij het vinden van een functie die goed bij je past.
 
Lees hier meer over de opzet van deze opleiding en ontdek wat studenten over hun ervaringen zeggen.

Waarom je verder komt met een HBO-opleiding

Steeds meer werkgevers vragen expliciet om supportprofessionals met HBO-werk- en -denkniveau. Met een Ad-getuigschrift van Schoevers kun jij als professional meer waarde leveren. Na het afronden van deze NVAO-geaccrediteerde Associate degree (Ad) behaal je een wettelijk erkend Ad-getuigschrift. Deze HBO-opleiding is naast de HBO Bachelor en HBO Master een formele opleiding volgens de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) en dus een waardevolle aanvulling op je cv.

Open avond

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de open avond. Tijdens een open avond leggen wij je meer uit over dit unieke leer-werktraject met baanbemiddeling, kun je een proefles in bijvoorbeeld eventmanagement volgen en ontvang je persoonlijk studieadvies.
 
Heb je al vragen of wil je persoonlijk studieadvies? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 035 – 7 506 140. We vertellen je graag meer!