Opleidingen op MHBO-niveau

Ben je als supportprofessional op zoek naar een opleiding die tussen MBO- en HBO-niveau in zit? Dan is een MHBO-programma perfect voor jou. Bij Schoevers vind je verschillende soorten opleidingen...

Lees meer

Ben je als supportprofessional op zoek naar een opleiding die tussen MBO- en HBO-niveau in zit? Dan is een MHBO-programma perfect voor jou. Bij Schoevers vind je verschillende soorten opleidingen...

Lees meer

Ben je als supportprofessional op zoek naar een opleiding die tussen MBO- en HBO-niveau in zit? Dan is een MHBO-programma perfect voor jou. Bij Schoevers vind je verschillende soorten opleidingen...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Alle opleidingen: 8 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
STAP - budget
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

MHBO-opleiding (6)

Vakopleiding (2)

Ben je als supportprofessional op zoek naar een opleiding die tussen MBO- en HBO-niveau in zit? Dan is een MHBO-programma perfect voor jou. Bij Schoevers vind je verschillende soorten opleidingen op MHBO-niveau. Bekijk snel het aanbod en schrijf je in.

Wat is een MHBO-programma?

Een MHBO-opleiding is een opleiding tussen MBO- en HBO-niveau in. Sommige van de vakken worden gegeven op MBO-niveau, andere op HBO-niveau.

Je kunt voor een MHBO-programma kiezen als je eerder MBO hebt afgerond, en nu een stap verder wilt zetten. Je volgt een aantal vakken op het niveau dat je gewend bent, en een aantal vakken waarbij je extra uitgedaagd wordt. Daarbij leg je meteen een sterke basis om in de toekomst eventueel verder te studeren op HBO-niveau.

In deze opleidingen ontwikkel je je tot een kundige, zelfverzekerde supportprofessional. Je wordt praktisch opgeleid en kunt dus meteen aan het werk. Bijvoorbeeld als (directie)secretaresse of officemanager. En met een Schoevers-diploma ziet je (toekomstige) werkgever in één oogopslag wat je waard bent.

Verschillende opleidingen op MHBO-niveau

Bij Schoevers vind je verschillende MHBO-programma’s. Bekijk snel het gehele aanbod en kies de opleiding die bij je past. Hieronder lichten we er een paar uit:

Opleiding tot managementassistent volgen

Wil jij managementassistent worden, of ben je al managementassistent en wil je nu je Schoevers-diploma halen naast je baan? In je opleiding tot managementassistent bij Schoevers leer je de belangrijkste vaardigheden voor de managementassistent, zoals het maken van goede planningen, gestructureerd schrijven en zakelijke correspondentie.

Volg bijvoorbeeld de opleiding Managementassistent. Kun jij in je opleiding nog wel een update gebruiken over Microsoft Word, Excel en PowerPoint? Volg dan de opleiding Professioneel Managementassistent. Hierin leer je dezelfde managementassistentvaardigheden als in de opleiding Managementassistent, maar leer je ook hoe je alles uit deze Microsoft-programma’s haalt. En in de opleiding Internationaal Managementassistent leer je niet alleen zo goed mogelijk alle vaardigheden uit de opleiding Managementassistent, maar ook hoe je jezelf staande houdt in een internationale omgeving. Zo verbeter je je zakelijke Engels en leer je meer over interculturele communicatie.

Directiesecretaresseopleiding volgen

Wil je je directiesecretaressediploma halen? Dan is de opleiding Professioneel Directiesecretaresse geschikt voor jou. Hierin besteden we, naast de andere managementsupport-skills, veel aandacht aan computervaardigheden. Hebben Excel, PowerPoint en dergelijke programma's geen geheimen voor je? Dan kun je beter voor de opleiding Directiesecretaresse kiezen. En als je veel samenwerkt met klanten uit het buitenland, is Internationaal Directiesecretaresse echt wat voor jou.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen. 

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan honderd jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding bij Schoevers. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 7 506 140 of stel ze online.