Virtual Assistant, jouw droombaan?

Misschien verlang je er al een tijdje naar – zelf bepalen waar, wanneer en vooral met wie je als supportprofessional werkt. Als Virtual Assistant kan dat! Ben jij klaar om de sprong te wagen? Laat je inspireren door ervaringsverhalen van VA's in het gratis E-zine.

Naar het VA E-zine Bekijk onze VA-opleidingen

Herken jij jezelf hierin?

  • Je houdt ervan om anderen te ondersteunen, maar toch verlang je ook naar meer vrijheid in je werk.
  • Je bent graag de steun en toeverlaat van jouw manager, maar droomt er stiekem van om je eigen baas te zijn.
  • Je zoekt naar meer variatie in je werk, flexibele werktijden en een werkplek die jij zelf bepaalt.

Dan zit er misschien wel een Virtual Assistant in jou! Wil jij alles leren over een carrière als VA en ben je klaar voor de eerste stap? Bekijk direct al onze VA-opleidingen.
 

Werken als VA: een droom die uitkomt

Het starten van een eigen bedrijf als VA kan best spannend zijn. Van het maken van je eigen logo tot het binnenhalen van klanten. Er komt een hoop kijken bij het optuigen van een onderneming. Bij Schoevers helpen we je graag op weg, bijvoorbeeld met de vakopleiding Virtual Assistant (VA). Tijdens deze opleiding krijg jij alle tools in handen voor een vliegende start in je carrière.

Eerst meer weten over een carrière als VA en of het iets voor jou is? Laat je hieronder inspireren voor deze dynamische carrière vol vrijheid en nieuwe uitdagingen!

VA Linda is er een van Schoevers

Linda volgde een opleiding bij Schoevers en werkt inmiddels als Virtual Assistant. Ze vertelt hoe het is om als VA voor verschillende opdrachtgevers te werken: “Bij iedere opdrachtgever doe ik weer wat nieuws. Soms weet ik even niet hoe iets zit, dan zoek ik het op en heb ik weer wat geleerd. Je ontwikkelt je razendsnel.”

Gratis E-zine: jouw ultieme gids naar een carrière als VA

Vind het antwoord op al jouw vragen over een carrière als Virtual Assistant in dit gratis E-zine! Ontdek waarom een carrière als VA juist nu een slimme keuze is en wat er allemaal bij zo’n baan komt kijken: van het starten van je eigen onderneming tot het opbouwen van een band met opdrachtgevers op afstand!

Een dag uit het leven van VA Floor

Benieuwd hoe de werkdag van een VA eruitziet? In haar vlog geeft VA Floor Schliekelmann een kijkje in haar drukke dag, waarin ze meerdere ondernemers ondersteunt. Haar belangrijkste tip? "Leef je in je klanten in, zodat je ze optimaal ontzorgt. Als je merkt dat een klant een overvolle agenda heeft, kun je voorstellen om een minder belangrijke afspraak te verzetten. Laat zien dat je iemand echt ziet.”

 

Past een baan als VA bij mij?

De vrijheid die je als Virtual Assistant hebt is groot, maar toch is de baan niet voor iedereen weggelegd. Je bent als VA meer dan een supportprofessional op afstand. Twijfel je nog of een carrière als VA wel écht bij jou past? In onze blog gaan we dieper in op het antwoord op deze vraag en helpen we je om de juiste keuze te maken.

Word een VA van Schoevers

Wil jij straks met je eigen onderneming je klanten op de beste manier ondersteunen? Met jouw Schoevers VA-diploma laat je zien dat je meer waard bent! Bij Schoevers kun je verschillende opleidingen en korte modules volgen om als VA een stevige basis te ontwikkelen, of om bepaalde skills en kennis bij te spijkeren. In september gaan onze opleidingen weer van start! Zorg jij ervoor dat je er ook bij zit?

Bekijk alle opleidingen

Nog vragen? Meld je aan voor het VA inspiratiegesprek

Denk jij erover na om als Virtual Assistant aan de slag te gaan? Tijdens het VA inspiratiegesprek ga je online in gesprek met VA-docent Esther Nederkoorn die speciaal voor al je vragen over jouw ontwikkeling tot Virtual Assistant klaar staat. In een één-op-één gesprek van 15 minuten kijken jullie samen of jij klaar bent voor de stap naar een carrière als VA en wat je hiervoor nodig hebt.

Meld je via onderstaande button aan voor een dag naar keuze (14 of 28 augustus), dan laten we je weten op welk tijdstip je bent ingedeeld.

Aanmelden VA Inspiratiegesprek