Menu

Secretaresse van het Jaar 2021

De 35e verkiezing van de Secretaresse van het Jaar is achter de rug. Wat hebben we genoten! Lees hier een verslag van de verkiezing. De volgende verkiezing is op 19 april 2022. Vanaf 1 januari 2022 kan je weer nomineren.

Online Secretaresse van het Jaar-event: hoe werkt het?

Normaal gesproken komen we met honderden supportprofessionals samen tijdens het Secretaresse van het Jaar-event. Vanwege COVID-19 hebben we besloten om het Secretaresse van het Jaar-event dit jaar online te houden. Na een jaar te hebben gewacht, staan we te trappelen om de Secretaresse van het Jaar 2021 te kiezen!

Over de verkiezing

Samen met onze executive partners Public Support, Corendon en Fleurop organiseren wij alweer de 35e Secretaresse van het Jaar-verkiezing. Dit keer is het thema de Co-manager. Want wat is een manager nou zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom, met je helicopterview maak jij jezelf onmisbaar.

Wie maken er kans op de titel?

Inmiddels zijn de vijf finalisten voor de Secretaresse van het Jaar 2021-verkiezing gekozen! Dit zijn:

  • Dana Venema (Heemskerk), executive assistant HR bij Ahold Delhaize
  • Erika van den Bosch (Veenendaal), managementassistente bij BAM Bouw en Techniek
  • Jeanette Harmsen (Steenderen), executive assistant bij Ubbink Centrotherm Group
  • Vivian Veldman (Bilthoven), Executive Assistant bij Sweco Nederland (De Bilt)
  • Yvette Nijenhuis (Wolfheze), Directiesecretaresse bij Stichting Het Schild (Wolfheze)

Uit deze vijf finalisten – drie uit 2020 en twee uit 2021 – wordt op 13 april de Secretaresse van het Jaar 2021 gekozen.

Waarom Secretaresse van het Jaar worden?

De Secretaresse van het Jaar-verkiezing is al meer dan 35 jaar een begrip in Nederland. Als Secretaresse van het Jaar ben je een jaar lang dé ambassadrice van ons vakgebied. Eerdere winnaressen konden rekenen op veel positieve aandacht in de media, nieuwe leuke contacten in het vakgebied en een mooie toevoeging op hun cv. Daarnaast win je ook nog eens een prachtig prijzenpakket. Wie wil dat nou niet?