Menu

Secretaresse van het Jaar 2021

Schrijf het in je agenda: op dinsdag 13 april 2021 ontdek je wie de Secretaresse van het Jaar wordt! Op dit event zetten wij alle secretaresses, PA's, management assistants en officemanagers in het zonnetje. Ben jij erbij?

Op dit event kiezen we uit de finalisten van 2020 en 2021 één Secretaresse van het Jaar 2021. We hebben besloten om de Secretaresse van het Jaar 2020-verkiezing naar 2021 te verplaatsen, omdat we hopen dat alles volgend jaar weer ‘normaal’ is en dat wij met de grote groep gasten weer samen mogen komen.

Samen met onze executive partners Public Support en Corendon organiseren wij alweer de 35e Secretaresse van het Jaar-verkiezing. Dit jaar is het thema de Co-manager. Want wat is een manager nou zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom, met je helicopterview maak jij jezelf onmisbaar.

Finalisten 2020

Inmiddels hebben we de 3 supportprofessionals gekozen die tijdens het event op 13 april 2021 in de finale staan. Dit zijn:

  • Dana Venema (Heemskerk), executive assistant HR bij Ahold Delhaize
  • Erika van den Bosch (Veenendaal), managementassistente bij BAM Bouw en Techniek
  • Jeanette Harmsen (Steenderen), executive assistant bij Ubbink Centrotherm Group

Vanaf januari 2021 kunnen er weer nieuwe kandidaten genomineerd worden. Hiervan gaan er uiteindelijk 2 mee naar de finale van 13 april 2021. Uit deze 5 kandidaten wordt de secretaresse van het jaar 2021 gekozen.

Nomineren en bezoeken van het event

Vanaf januari 2021 kunnen er weer nieuwe kandidaten genomineerd worden en kun je je aanmelden als bezoeker. Houd onze website in de gaten!