Menu

Secretaresse van het Jaar 2020

Secretaresse van het Jaar-event verplaatst naar 16 juni 2020.
Het coronavirus heeft de komende tijd veel invloed op ons dagelijks leven. We hebben de ontwikkelingen natuurlijk op de voet gevolgd en besloten om het Secretaresse van het Jaar-event te verplaatsen van dinsdag 14 april 2020 naar dinsdag 16 juni 2020 (onder voorbehoud van ontwikkelingen van het virus).
Meer lezen >


Schrijf het in je agenda: op dinsdag 14 april 2020 ontdek je wie de Secretaresse van het Jaar 2020 wordt! Op dit event zetten wij alle secretaresses, PA's, managementassistants en officemanagers in het zonnetje. Ben jij erbij?

Samen met onze executive partners Public Support, Pimm® Solutions en Corendon organiseren wij alweer de 35e Secretaresse van het Jaar-verkiezing. Dit jaar is het thema de Co-manager. Want wat is een manager nou zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom, met je helicopterview maak jij jezelf onmisbaar.

Kom naar het event

Ben je niet genomineerd, maar heb je wel zin in een leerzame en leuke middag en avond? Je bent van harte welkom. Luister naar de inspirerende sprekers en ontdek wie de Secretaresse van het Jaar 2020 wordt! Dit jaar hosten we deze verkiezing in het Corendon Village Hotel Amsterdam. Een passende locatie: want zoals een piloot het toestel niet kan besturen zonder co-piloot, heeft de manager de co-manager nodig. Het event is gratis, maar er is slechts een beperkt aantal stoelen vrij. Meld je daarom snel aan om zeker te zijn van een plek.

Ik ben erbij

Tip

Ben je manager? Doe dan jouw managementondersteuner een bezoekje aan dit event cadeau!
 

Ik wil iemand nomineren

De deadline voor het nomineren van jouw managementondersteuner of collega is verstreken. Het is niet meer mogelijk om iemand te nomineren voor de verkiezing van 2020. Je kunt je wel nog aanmelden als bezoeker van het event!