Menu

Nomineer de Secretaresse van het Jaar 2021

Begin het nieuwe jaar goed: van 1 januari tot 18 februari mag je de Secretaresse van het Jaar nomineren. Tijdens het event op 13 april zetten wij alle secretaresses, PA’s, management assistants en officemanagers in het zonnetje. Wie nomineer jij?

Nomineer

*Pssst… Wil je je laten nomineren? Trek dan de stoute schoenen aan: vraag je manager of andere collega’s of ze jou willen nomineren!
Let op: per kandidaat is slechts 1 nominatie mogelijk.

 
Samen met onze executive partners Public Support en Corendon organiseren wij alweer de 35e Secretaresse van het Jaar-verkiezing. Thema dit jaar is de Co-manager. Want wat is een manager nou zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom, met je helicopterview maak jij jezelf onmisbaar. Dat mag gezien en gevierd worden! 

Verkiezingsrondes 2021 én 2020

Vanwege de coronamaatregelen hadden we eerder al besloten om de Secretaresse van het Jaar 2020-verkiezing naar 2021 te verplaatsen, in de hoop dat alles dan weer normaal is. De finalisten van 2020 zijn intussen al bekend. Dit zijn:

  • Dana Venema (Heemskerk), executive assistant HR bij Ahold Delhaize
  • Erika van den Bosch (Veenendaal), managementassistente bij BAM Bouw en Techniek
  • Jeanette Harmsen (Steenderen), executive assistant bij Ubbink Centrotherm Group

Welke supportprofessionals mogen zich in 2021 bij deze finalisten bijvoegen? Dat kun jij mede bepalen door iemand te nomineren. Deadline hiervoor is 18 februari. Vervolgens maken wij op 22 februari bekend welke nieuwe kandidaten doorgaan naar de volgende ronde. Hiervan gaan er uiteindelijk twee mee naar de finale.

Het event

Schrijf het in je agenda: op dinsdag 13 april 2021 ontdek je wie de Secretaresse van het Jaar 2021 wordt! Op dit event zetten wij alle secretaresses, PA's, management assistants en officemanagers in het zonnetje. Ben jij erbij?

Aanmelden