Menu

Het Secretaresse van het Jaar Congres 2022

Het nieuwe verbinden: de supportprofessional, meer in het middelpunt dan ooit

19 april 2022 van 09.30 tot 17.30 uur

Als supportprofessional speel je een verbindende rol in je organisatie. En die rol is door de ontwikkelingen van de afgelopen twee jaar alleen maar nadrukkelijker geworden. Maar hoe doe je dat precies, verbinden in deze nieuwe tijd? Hoe krijg je meer invloed? En hoe maak je je werk voor jezelf gemakkelijker? Om deze vragen te beantwoorden, organiseren we samen met Public Support het Secretaresse van het Jaar Congres. Hierin leer je hoe jij als supportprofessional een centrale, verbindende rol blijft spelen in je organisatie. Je doet inzichten op die je manier van werken zullen veranderen. Uiteraard krijg je daar ook de handvatten bij om de veranderingen in de praktijk door te voeren. Daarnaast kun je uitgebreid netwerken tijdens onze goed verzorgde lunch.

Wil je op de hoogte gehouden worden en jezelf verzekeren van een plek op het event van dinsdag 19 april. Vul vrijblijvend het onderstaand formulier in. Dan krijg je een seintje zodra je je officieel kunt inschrijven! 

Houd me op de hoogte

Het Secretaresse van het Jaar Congres 2022, wordt georganiseerd in samenwerking met onze Partners Public Support en NH Leeuwenhorst.

Kunnen we je verder helpen?

Volg ons op

Het laatste nieuws over Schoevers als eerste in jouw tijdlijn? Volg ons op social media.