Menu

Secretaresse van het Jaar 2020

Schrijf het in je agenda: op dinsdag 14 april 2020 ontdek je wie de Secretaresse van het Jaar 2020 wordt! Op dit event zetten wij alle secretaresses, PA's, managementassistants en officemanagers in het zonnetje. Ben jij erbij?

Samen met onze executive partners Public Support, Pimm® Solutions en Corendon organiseren wij alweer de 35e Secretaresse van het Jaar-verkiezing. Dit jaar is het thema de Co-manager. Want wat is een manager nou zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom, met je helicopterview maak jij jezelf onmisbaar.

Interessant?

Ben jij die ene hoogvlieger onder de managementondersteuners? Dan kan jouw leidinggevende of collega je tot 25 februari 2020 nomineren. Vervolgens ga jij de jury en het publiek overtuigen van jouw visie op de managementondersteuner als Co-manager en hoe je daar invulling aan geeft! 

Ik wil iemand nomineren

Wil jij jouw managementondersteuner of collega nomineren? Dat kan via de button hieronder! Let op: 1 nominatie per kandidaat is genoeg. We kijken naar de eerst binnengekomen nominatie.

Iemand nomineren

Kom naar het event

Ben je niet genomineerd, maar heb je wel zin in een leerzame en leuke middag en avond? Je bent van harte welkom. Luister naar de inspirerende sprekers en ontdek wie de Secretaresse van het Jaar 2020 wordt! Dit jaar hosten we deze verkiezing in het Corendon Village Hotel Amsterdam. Een passende locatie: want zoals een piloot het toestel niet kan besturen zonder co-piloot, heeft de manager de co-manager nodig. Het event is gratis, maar er is slechts een beperkt aantal stoelen vrij. Meld je daarom snel aan om zeker te zijn van een plek.

Ik ben erbij

Tip

Ben je manager? Doe dan jouw managementondersteuner een bezoekje aan dit event cadeau!