Schoevers opent deuren in de wereld van hospitality

Ben jij de drijvende kracht achter onvergetelijke gastervaringen? Verdiep jezelf in de wereld van hospitality met een Schoevers-opleiding op HBO-niveau. Ontdek hoe je dagelijks het verschil maakt, of het nu voor je klanten, gasten of je eigen organisatie is. Van uitmuntende service tot eventplanning en leiderschap, ontdek het geheim van excellente gastvrijheid. 

Bekijk het aanbod

Groei verder in jouw carrière als hospitalityprofessional 

Wil jij graag carrière maken in de hospitalitybranche en ben jij op zoek naar... 

  • Een manier om jouw hospitalityskills te ontwikkelen op HBO-niveau? 
  • De mogelijkheid om door te groeien naar een leidinggevende functie? 
  • Verdieping in specifieke skills of thema's, zoals interculturele samenwerking? 

Met een hospitalityopleiding van Schoevers verdiep jij je in de wereld van hospitality op HBO-niveau. Bekijk direct al onze hospitalityopleidingen

Werken in de dynamische hospitalitybranche 

In de hospitalitybranche gaan er deuren voor je open naar banen waar geen dag hetzelfde is. Je zit niet alleen achter je bureau, maar beweegt je over de werkvloer tussen je klanten, gasten en bezoekers. Ben jij benieuwd welke kanten je allemaal op kunt met een diploma van Schoevers? We nemen je mee achter ‘de open deuren’ van succesvolle hospitalityprofessionals. 

Achter de open deuren van: weddingplanner Astrid

Hospitalityexpert Astrid Blaauw volgde een Schoevers-opleiding en heeft inmiddels een indrukwekkende carrière opgebouwd als awardwinnende wedding- en eventplanner. Bekijk de video waarin Astrid vertelt over haar werk, waarin ze nog dagelijks van haar Schoevers-skills gebruikmaakt om anderen de beste dag van hun leven te bezorgen.

PA Nicole zorgt voor onvergetelijke VIP-ervaringen in het Hilton

Oud Schoevers-studente Nicole Breunissen (23) speelt bij het Hilton Amsterdam Schiphol Airport een centrale rol als Personal Assistant van de General Manager. Naast het ontzorgen van haar manager is ze onder andere verantwoordelijk voor de VIP-gasten. Nicole vertelt hoe het is om te werken in een bruisend hotel als hospitalityprofessional. 

Achter de open deuren van: Rooms Division Manager Karlien

Hospitality is meer dan alleen voor je gasten zorgen. Rooms Division Manager Karlien bewijst dat met haar diverse baan, waarin ze zowel gasten als collega's verder helpt. Achter de schermen geeft ze alle medewerkers de tools en kennis in handen om hun werk voor de schermen goed te kunnen doen. Bekijk de video en laat je inspireren.

Volg een hospitalityopleiding op HBO-niveau van Schoevers

Schoevers heeft een aanbod aan hospitalityopleidingen op HBO-niveau gelanceerd waarmee jij de unieke Schoevers-mentaliteit leert in te zetten om jouw klanten een onvergetelijke gastervaring te bezorgen. Bekijk onze populairste hospitalityopleidingen:
Ontdek al onze hospitalityopleidingen