Waardevolle Schoevers Stagiaires

Ontdek de kracht van toekomstige leiders in managementondersteuning met Schoevers! Jaarlijks verwelkomen we getalenteerde high potentials die, dankzij onze intensieve studieprogramma's, afstuderen op MBO-niveau 3 en 4.

Versterk uw organisatie met Schoevers 

Een Schoevers-stagiair brengt niet alleen actuele kennis en frisse energie mee, maar ook directe toegevoegde waarde voor uw organisatie. Ze draaien volledig mee, leren verder te kijken dan hun bureau en worden opgeleid tot ondernemende co-managers van de toekomst. Gedurende hun stageperiode ontwikkelen ze niet alleen vakspecifieke vaardigheden, maar ook een hands-on mentaliteit en doorzettingsvermogen. 

De stage biedt studenten de mogelijkheid om te groeien, inzicht te krijgen in hun sterke punten en zwakke punten, teamworkvaardigheden te ontwikkelen en om te gaan met uitdagende situaties. Dit vormt de basis voor de aanpakkers- en doorzettersmentaliteit waar Schoevers-studenten om bekend staan, waardoor ze nu en in de toekomst van onschatbare waarde zijn. De Schoevers-studenten zijn beschikbaar voor minimaal 16 uur per week. 

Is uw bedrijf op zoek naar ondersteuning en wilt u kennismaken met onze studenten? Schoevers biedt de mogelijkheid om in contact te komen met onze studenten die naast hun opleiding HBO Officemanagement op zoek zijn naar een betaalde baan. Ze doorlopen een secretariële opleiding bij Schoevers en beschikken over stage-ervaring. Ontdek de veelzijdigheid en meerwaarde van een Schoevers-talent! 

Meer weten? 

Meld u dan aan als stagebedrijf of neem contact op met de carrièrecoach van Schoevers.