De 4 zekerheden

1. 100% tevredenheid

Altijd een passende kandidaat. Dat klinkt makkelijk, maar dat is het niet. Toch zijn we er heel goed in. Uw tevredenheid is onze drijfveer. Wij verdiepen ons in uw business, bedrijfscultuur en werkveld. Wat heeft u nodig en welke kandidaat past bij u? Vaardigheden zijn belangrijk, maar vooral ook de befaamde ‘klik’. Een goede sfeer, plezierig samenwerken én elkaar kunnen vertrouwen.

2. Ervaring & expertise

Schoevers leidt al 106 jaar supportprofessionals op en Schoevers Professionals bestaat dit jaar alweer 15 jaar. Veel ervaring dus, maar nog altijd wendbaar en innovatief. Wij weten waar de markt behoefte aan heeft. Wij zijn de absolute expert binnen dit vakgebied. En dat niet alleen. Wij zijn ook uw sparringpartner en adviseur.

3. Persoonlijker wordt het niet

Elkaar spreken, maar elkaar ook echt verstaan. Elkaar zien, maar elkaar ook echt doorgronden. Wij vragen door en halen belangrijke details naar boven. We hebben altijd persoonlijk contact met zowel bedrijven als kandidaten. Zomaar wat cv’s doorsturen kan iedereen. Wij geloven in een duurzame hoogwaardige aanpak, waar evengoed de vaart in zit.

4. Altijd het neusje van de zalm

Kandidaten van Schoevers zijn populair. Ze vormen een unieke en schaarse groep op de arbeidsmarkt en wij hebben ze. Natuurlijk zijn we hier zuinig op. Onze neusjes van de zalm verdienen immers het allerbeste. Net zoals uw organisatie een kei van een supportprofessional verdient. Laten we samen in gesprek gaan, dan ontstaan er mooie matches.