Menu

Profileer jezelf als co-manager met deze trainingen en opleidingen

Ons vak gaat met de tijd mee. Je opleiding of training moet aansluiten bij de laatste ontwikkelingen in het werkveld. Daarom passen we bij Schoevers ons aanbod continu aan op wat er speelt in het vakgebied. Dus kun je nu ook trainingen en opleidingstrajecten volgen tot co-manager. Ontdek wat je hierin leert en hoe je hiervan profiteert.

Wat doet de co-manager?

Als supportprofessional op hoog niveau bén jij eigenlijk al een co-manager. Je regelt, organiseert en ontzorgt. Je stuurt bij waar dat nodig is en maakt jezelf onmisbaar met je helikopterview.

In gesprekken met het werkveld kwamen we erachter dat veel professionals zoeken naar handvatten om die rol uit te diepen. Om nét wat meer te weten en om te ontdekken hoe je leiding kunt nemen in de dagelijkse werkpraktijk. Daarom hebben we een aantal trainingen en opleidingstrajecten ontwikkeld. Na het volgen van een van deze trainingen heb jij de achtergrondkennis en het zelfvertrouwen om jezelf op de werkvloer te profileren als co-manager.

Wat leer je in een opleiding tot co-manager?

In deze opleidingen leer je alles wat je nodig hebt om mee te denken en te beslissen op strategisch niveau. Op deze manier krijg je de tools in handen om een goede sparringpartner te zijn. Is dat wat jij wilt leren? Kijk dan welke van onze nieuwe opleidingen het best bij jou past:

 

Contact met Schoevers

Heb jij nog vragen over de trainingen en opleidingen tot co-manager, of wil je weten welke opleiding het best bij je past? Onze opleidingsadviseurs geven je graag advies op maat in een persoonlijk gesprek. Bel hen op 035 – 7 506 140 of stel je vraag online. Dan vertellen zij je meer.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht