Als je kiest voor e-learning, dan volg je jouw opleiding geheel zelfstandig, onder persoonlijke begeleiding van een docent. Omdat je niet fysiek ergens heen hoeft, kun je dit doen op je eigen locatie en wanneer je maar wilt. En dat is wel zo prettig.

Een e-learningopleiding heeft dezelfde looptijd als de reguliere dag- of avondopleiding. Ook de examens zijn hetzelfde als in de reguliere varianten. Via de online leeromgeving e-Connect heb je regelmatig contact met je docent en je medestudenten. Zo krijg je toch de inspiratie en motivatie die je anders in bijeenkomsten zou opdoen.

Voordat je aan de opleiding begint, bespreek je telefonisch de leerstof met je begeleider. Voor de afronding van elke module hebben jullie opnieuw contact. Zo weet je precies wat er van je wordt verwacht tijdens het examen of de afrondende opdracht. We zien dat onze studenten die e-learning doen net zo tevreden zijn als klassikale studenten en ook vergelijkbare slagingspercentages halen.

Switchgarantie

Bij Schoevers bieden we een switchgarantie. Deze garantie houdt in dat je onbeperkt en zonder extra kosten per module van je opleiding kunt switchen tussen e-learning en klassikale lessen. Zo kun je je opleiding nu starten met de eerste module in e-learning. Als de klassikale lessen weer van start gaan, kun je de volgende module klassikaal volgen. Natuurlijk kun je ook gebruik blijven maken van e-learning als je dat goed bevalt. Bij een klassikale module betaal je wel arrangementskosten.

Als je bij de opleiding van jouw keuze kijkt onder de tab "Lesplanning" dan zie je of jouw opleiding in e-learning te volgen is. Een berichtje aan jouw studieadviseur dat je voor de volgende module wilt switchen is voldoende. 

Meer weten?

Heb je nog vragen over e-learning, of wil je weten welke opleiding het best bij je past? Neem dan contact met ons op via 035 750 61 40 of stel je vraag online. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder.