Menu
Opleidingsadvies

Alle specialisaties

Bij Schoevers vind je opleidingen en trainingen verdeeld over verschillende categorieën. Zo kun je zien of een opleiding past bij jou en je doelen. Op deze pagina bekijk je onze specialisaties...

Lees meer

Bij Schoevers vind je opleidingen en trainingen verdeeld over verschillende categorieën. Zo kun je zien of een opleiding past bij jou en je doelen. Op deze pagina bekijk je onze specialisaties...

Lees meer

Bij Schoevers vind je opleidingen en trainingen verdeeld over verschillende categorieën. Zo kun je zien of een opleiding past bij jou en je doelen. Op deze pagina bekijk je onze specialisaties...

Lees meer

Alle opleidingen: 39 opleidingen

HBO-deelprogramma (7) Een HBO-deelprogramma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-deelprogramma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

MHBO-opleiding (1) Een MHBO-opleiding is gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO- en beginnend HBO-niveau in. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO.

MBO-deelprogramma (1) Een MBO-deelprogramma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-deelprogramma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

Vakopleiding (29) -

Training (1) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Bij Schoevers vind je opleidingen en trainingen verdeeld over verschillende categorieën. Zo kun je zien of een opleiding past bij jou en je doelen. Op deze pagina bekijk je onze specialisaties.

Wat is een specialisatie bij Schoevers?

In onze specialisaties ga je dieper in op een bepaald onderwerp of aspect van het vak, zoals HRM, marketing of werken als secretaresse in een bepaalde sector (bijvoorbeeld medisch secretaresse).

Wil jij je kennis en vaardigheden verdiepen met een specialisatie bij Schoevers? Dan is het belangrijk dat je al een achtergrond hebt als managementondersteuner. Je werkt bijvoorbeeld al een tijdje in het vakgebied, maar het kan ook zijn dat je net je beroepsopleiding tot managementondersteuner hebt afgerond en je nu iets heel specifieks wilt leren.

Wat voor specialisaties zijn er bij Schoevers?

Bij Schoevers kun je kiezen uit veel verschillende specialisaties op MBO- en HBO-niveau. Bijvoorbeeld:

Juridisch secretaresse of medisch secretaresse

Twee populaire specialisaties zijn juridisch secretaresse en medisch secretaresse. Wie zich in een van deze vakgebieden specialiseert, komt terecht in een dynamisch werkveld waarin veel gebeurt. Deze vakgebieden hebben wel hele specifieke taken en een specifiek jargon, dus je hebt de juiste achtergrondkennis nodig. Ben jij supportprofessional en wil je je specialiseren tot juridisch secretaresse? Volg dan de opleiding Werken als Juridisch Secretaresse. Ben je supportprofessional en wil je medisch secretaresse worden? Kies dan voor Medisch Secretaresse.

Heb je nog geen achtergrond als supportprofessional, maar weet je al wel dat je graag als secretaresse in een van deze vakgebieden wilt werken? Volg dan de beroepsopleiding Juridisch Secretaresse of de Vakopleiding Medisch Secretaresse. Hierin leer je én de basis van het secretaressevak én de specifieke kennis die je in deze vakgebieden nodig hebt.

HRM voor supportprofessionals

Veel HRM-taken sluiten goed aan bij jouw taken als supportprofessional, maar toch blijft het een vak op zich. Wil je graag een ondersteunende functie vervullen op de afdeling personeelszaken? In de Vakopleiding HRM leer je op HBO-niveau alles over effectief personeelsmanagement, arbeidsrecht, verzuim en gedrag in organisaties.

Wil je als officemanager je kennis en vaardigheden op het gebied van personeel en organisatie verbreden? In de opleiding HRM voor Officemanagers leer je een personeelsplanning opstellen, pas je verschillende wervings- en selectiemethodieken toe en verdiep je je in ziekteverzuim en disfunctioneren. Zo ben je er klaar voor om als officemanager het personeelsbeleid in de organisatie succesvol uit te voeren.

Andere specialisaties voor supportprofessionals

Naast bovengenoemde specialisaties vind je bij Schoevers nog andere specialisaties voor jou als supportprofessional. Denk bijvoorbeeld aan de specialisatie Marketing, waarin je alles leert over de marketingmix, onlinemarketing en online zichtbaarheid. Met deze kennis en vaardigheden kun je zo aan de slag op een marketingafdeling.

Of wat dacht je ervan om voor jezelf te beginnen als Virtual Assistant? In onze opleiding Virtual Assistant (VA) leer je hoe je ondernemers en organisaties op afstand ondersteunt. Je gaat zowel aan de slag met de specifieke werkwijzen en tools als met het opzetten van je eigen ondernemersplan en personal branding.

Zoek je een andere specialisatie? Bekijk dan snel alle Schoevers-specialisaties op deze pagina en schrijf je in voor de opleiding van jouw keuze!

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding. Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een specialisatie of andere opleiding of training. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.