Menu

Trainingsprogramma Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit

Breng je leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau

Trainingsprogramma Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit

Breng je leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

Training

Duur

5 dagen

Eerstvolgende startdatum

21-09-2021

Kostenoverzicht

Aanvragen

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

Training

Duur

5 dagen

Eerstvolgende startdatum

21-09-2021

Kostenoverzicht

Aanvragen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In dit korte, praktijkgerichte trainingsprogramma ontwikkel je je leiderschapstalenten en leer je bewust je persoonlijke krachten in te zetten. Door inzicht te krijgen in je eigen functioneren ontstaan kansen om je gedragspatronen te veranderen. Hiermee kun je met inspiratie aan de slag in zowel je werk als privéleven. Ook ontwikkel je een aantal essentiële vaardigheden die je nodig hebt om effectiever met tijd om te gaan (wat doe ik in mijn tijd en wat moet mijn leidinggevende doen in zijn tijd?). Prioriteiten stellen is een belangrijk aspect daarbij. Zo groei je als mens en ben je in staat om je doelen sneller en effectiever te bereiken.

Je resultaat

Na afloop van dit programma werk je effectiever. Ook heb je inzicht in je eigen kwaliteiten en ben je in staat het beste uit jezelf te halen. Daarnaast bezit je een eigen stijl van communiceren en kun je je persoonlijke boodschap goed overbrengen. Ook beschik je over een aantal zeer concrete methoden, technieken en eenvoudige, maar zeer werkbare trucs, tips en checklists. Deze verbeteren je mogelijkheden om efficiënt te werken aanzienlijk. Je weet je werkzaamheden voortaan beter en doelmatiger in te richten en je beschikt over de nodige vaardigheden om beter met tijd om te gaan.

Aanpak van de training

Het programma bestaat uit 2 trainingen. In deze inspirerende trainingen kijk je op een andere manier naar jezelf. Je ontdekt jouw persoonlijke kwaliteiten en drijfveren, wie je bent en wilt zijn en hoe je je persoonlijke kracht optimaal kunt inzetten in je werk. Aan de hand van duidelijke oefeningen en concrete situaties, checklists en urgentielijsten leer je ook hoe je effectief en assertief organiseert. Ook wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke effectiviteit en de belangrijke communicatieve vaardigheden die een voorwaarde vormen voor je professionele optreden.

Tijdens de trainingen gebruiken de trainers prikkelende, speelse en verrassende werkvormen. Bovendien zijn de trainingen persoonlijk op jou gericht. De trainer houdt jouw leerdoelen tijdens de bijeenkomsten constant in het oog en geeft je hierover gerichte feedback. Zo haal je samen met de trainer het maximale in jezelf naar boven.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor supportprofessionals die meer uit zichzelf willen halen om hun manager of directeur optimaal te ondersteunen.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In dit trainingsprogramma komen de volgende onderwerpen uitgebreid aan de orde:

Persoonlijk Leiderschap

(3 dagen)

 • Inzicht in je eigen persoonlijkheid
 • Persoonlijkheidskenmerken
 • Persoonlijke waarden en motieven
 • Ambities als drijfveer
 • Persoonlijkheid, ambitie en talent
 • Bewust zijn van ambities en talenten
 • Hoe kom je over op anderen?
 • Hoe krijg je andere mensen mee?
 • Invloed door inspiratie
 • Motivatie van je team
 • Omgaan met emoties

Assertief en Effectief Organiseren

(2 dagen)

 • Je persoonlijkheid en timemanagement
 • Patronen en gewoonten
 • Taken en doelen identificeren
 • Inzicht in tijdsbesteding
 • Identificeren van tijdverspillers
 • Een goede balans vinden tussen korte- en langetermijnactiviteiten
 • Prioriteiten stellen voor de manager
 • Assertief communiceren
 • Grenzen aangeven en grenzen bewaken voor de manager
 • Delegeren en loslaten
 • Het belang van interne communicatie
 • Omgaan met eigen werkdruk en zicht op werkdruk van de manager
 • Persoonlijk actieplan

Officieel certificaat

Je ontvangt na afronding van deze training het certificaat ‘Trainingsprogramma Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit’ van Schoevers.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opzet van de training

Deze training bestaat uit 5 dagen van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 2.575,-
Studiemateriaal
€ 160,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 125,-
Locatiekosten
€ 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 3.007,50
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen
Locatie- en arrangementskosten 
Schoevers regelt voor jou een arrangement dat bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). 

Reprorechten en hand-outs 
Voor opleidingen van onze businesspartners worden kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Btw 
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 3 of 4, HBO Associate degree of HBO Bachelor dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Trainingsprogramma Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit

Breng je leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

Training

Duur

5 dagen

Eerstvolgende startdatum

21-09-2021

Kostenoverzicht

Aanvragen

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht