Alle beroepsopleidingen

Bij Schoevers vind je opleidingen en trainingen verdeeld over verschillende categorieën. Zo kun je zien of een opleiding past bij jou en jouw doelen. Op deze pagina bekijk je onze beroepsopleidingen...

Lees meer

Bij Schoevers vind je opleidingen en trainingen verdeeld over verschillende categorieën. Zo kun je zien of een opleiding past bij jou en jouw doelen. Op deze pagina bekijk je onze beroepsopleidingen...

Lees meer

Bij Schoevers vind je opleidingen en trainingen verdeeld over verschillende categorieën. Zo kun je zien of een opleiding past bij jou en jouw doelen. Op deze pagina bekijk je onze beroepsopleidingen...

Lees meer
  • De opleider voor supportprofessionals
  • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
  • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Alle beroepsopleidingen: 30 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO Associate degree (4)

HBO Bacheloropleiding (1)

HBO-deelprogramma (7)

MBO-opleiding niveau 4 (1)

MBO-opleiding niveau 3 (1)

MBO-deelprogramma (2)

Vakopleiding (13)

Training (1)

Bij Schoevers vind je opleidingen en trainingen verdeeld over verschillende categorieën. Zo kun je zien of een opleiding past bij jou en jouw doelen. Op deze pagina bekijk je onze beroepsopleidingen.

Wat is een beroepsopleiding bij Schoevers?

De beroepsopleidingen bij Schoevers zijn ideaal voor starters in het vak en ervaren supportprofessionals zonder diploma. In onze beroepsopleidingen ontwikkel je een sterke basis: zowel op het gebied van kennis als van vaardigheden. Hierdoor sta jij stevig in je schoenen bij het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden.

Bij Schoevers vind je een compleet aanbod van beroepsopleidingen, van MBO-niveau tot volledige HBO Bachelor of Masterclass. Je rondt je opleiding af met het officiële Schoevers-diploma. Hieronder vallen landelijk erkende MBO-opleidingen en NVAO-geaccrediteerde HBO-opleidingen.

Welke beroepsopleidingen zijn er bij Schoevers?

Bij Schoevers kies je uit veel verschillende beroepsopleidingen op MBO-, MHBO- HBO- en Master-niveau. Bekijk snel alle opleidingen op deze pagina om het hele aanbod te zien. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Erkende MBO-opleidingen

Volg een beroepsopleiding waarmee je een erkend MBO-diploma behaalt, bijvoorbeeld de opleiding MBO Office Assistant niveau 3. Hierin leer je in een jaar tijd alles over plannen en organiseren, correct Nederlands en meer. Ook volg je een keuzeprogramma met vakken die jij interessant vindt. Ben je op zoek naar een MBO-programma op niveau 4? Dan is MBO Management Assistent niveau 4 wat voor jou.

Beroepsopleiding Officemanagement volgen

Bij Schoevers vind je ook verschillende beroepsleidingen officemanagement. Bijvoorbeeld de HBO Bachelor Executive Officemanagement. Hiermee behaal je in deeltijd je NVAO-geaccrediteerde HBO-diploma en word je supportprofessional op hoog niveau. Je bent het eerste aanspreekpunt voor veel mensen in de organisatie, organiseert alles voor de juiste ontvangst van belangrijke relaties en organiseert belangrijke events. Het is een veelzijdige functie die veel zelfstandigheid en professionaliteit vraagt.

Vind je een hele HBO Bachelor nog een brug te ver, maar wil je wel graag een erkend diploma halen? Ga dan voor de HBO Associate degree Officemanagement. Hierbij volg je de eerste 2 jaar van de HBO Bachelor. Na deze 2 jaar heb je de NVAO-geaccrediteerde HBO Associate degree. Je kunt meteen aan de slag in het werkveld, maar je kunt er ook alsnog voor kiezen om de hele Bachelor te volgen.

Liever een iets kortere opleiding? Dan heb je meerdere keuzes, bijvoorbeeld de opleiding HBO Officemanagement. In deze opleiding leer je in een jaar tijd professioneel en oplossingsgericht werken, zakelijk schrijven, klantgerichte presentatie en meer. Na deze opleiding kun je op HBO-niveau werken als officemanager. Bovendien heb je dan ook recht op vrijstellingen in de HBO Associate degree of HBO Bachelor. Bekijk het gehele aanbod op deze pagina en kies de officemanagementopleiding die past bij wat jij wilt leren.

Directiesecretaresse worden

Als directiesecretaresse ben je de rechterhand van een directeur of directieteam. Jij neemt de directie werk uit handen, onder andere door een goede planning te maken en prioriteiten in werkzaamheden te stellen. Bij Schoevers vind je verschillende beroepsopleidingen tot directiesecretaresse. Bijvoorbeeld in de opleiding Directiesecretaresse. In deze MHBO-opleiding leer je alles over werken volgens de laatste (digitale) ontwikkelingen, projecten opzetten en uitvoeren, communiceren, zakelijke correspondentie en persoonlijke effectiviteit.

Wil je dat allemaal leren, maar wil je daarbij ook extra aandacht voor computervaardigheden, zoals Microsoft Excel of Powerpoint? Volg dan de opleiding Professioneel Directiesecretaresse. Ga jij werken in een internationale omgeving? In de opleiding Internationaal Directiesecretaresse leer je naast directiesecretaressevaardigheden alles over interculturele communicatie en zakelijk Engels.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding. Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een beroepsopleiding of andere opleiding of training. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.