Menu

Notuleren in de Boardroom

Training over beknopt en concreet notuleren

Notuleren in de Boardroom

Training over beknopt en concreet notuleren

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

Training

Duur

2 dagen

Eerstvolgende startdatum

08-09-2021

Kostenoverzicht

Aanvragen

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

Training

Duur

2 dagen

Eerstvolgende startdatum

08-09-2021

Kostenoverzicht

Aanvragen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Notuleren is een vak en zeker als je dit moet doen tijdens een belangrijk overleg van de directie. Want hoe zorg je ervoor dat je de hoofdzaken niet mist, omdat je te veel bezig bent met het noteren van bijzaken? En welke informatie is vertrouwelijk en mag je niet zo maar in een verslag zetten? In deze korte training ontdek je hoe je je kunt voorbereiden op een strategisch overleg. Je leert optimaal samenwerken met de voorzitter en oefent met het onderscheiden van hoofd- en bijzaken tijdens complexe discussies. Na deze training leg jij zelfverzekerd na elk overleg een mooie samenvatting op het bureau van de directeur.

Je resultaat

Na afloop van deze praktische training heb je inzicht in verschillende vergadertechnieken en ken je de onderlinge rolverdeling tijdens een strategisch overleg. Je weet hoe je je vooraf kunt voorbereiden en vormt een goed team met de voorzitter. Je kunt prima de hoofdzaken onderscheiden van de bijzaken en schrijft mooie samenvattingen waar iedereen iets aan heeft.

Aanpak van de training

In deze praktijkgerichte training leer je hoe je concreet en gericht notuleert in de boardroom. Door goed te luisteren leer je hoe je relevante zaken oppikt en je ontdekt welke informatie je kunt weglaten. Met verschillende oefeningen breng je deze vaardigheden direct in praktijk. Bovendien wordt de training in kleine groepen met maximaal 12 deelnemers verzorgd, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt. Daarom beloven we jou dat je met de training veel resultaat boekt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor supportprofessionals die regelmatig aantekeningen moeten maken tijdens strategische overleggen van de directie. Als je graag concrete, beknopte verslagen zonder poespas wilt schrijven, dan is deze training heel geschikt voor jou!

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Vergadertechnieken
  • Voorbereiding strategisch overleg
  • Onderscheiden hoofd- en bijzaken in complexe discussies
  • Rollen in een strategisch overleg
  • Vertrouwelijkheid/geheimhouding
  • Optimaal samenwerken met de voorzitter

Officieel certificaat

Je ontvangt na afronding van deze training het certificaat ‘Notuleren in de Boardroom’ van Schoevers.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opzet van de training

Deze training bestaat uit 2 dagen van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.195,-
Studiemateriaal
€ 80,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.384,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen
Locatie- en arrangementskosten 
Schoevers regelt voor jou een arrangement dat bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). 

Reprorechten en hand-outs 
Voor opleidingen van onze businesspartners worden kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Btw 
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 3 of 4, HBO Associate degree of HBO Bachelor dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Notuleren in de Boardroom

Training over beknopt en concreet notuleren

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

Training

Duur

2 dagen

Eerstvolgende startdatum

08-09-2021

Kostenoverzicht

Aanvragen

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht