Menu

Managementsupport

Ontwikkel je tot de ideale supportmedewerker in een praktijkgerichte opleiding

Managementsupport

Ontwikkel je tot de ideale supportmedewerker in een praktijkgerichte opleiding

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

MBO-programma

Duur

12 maanden

Eerstvolgende startdatum

December 2021

Kostenoverzicht

Aanvragen

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

MBO-programma

Duur

12 maanden

Eerstvolgende startdatum

December 2021

Kostenoverzicht

Aanvragen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het vak van secretaresse en supportmedewerker verandert. Je staat niet langer meer voor, maar naast de manager en je hebt naast een ondersteunende ook een faciliterende rol. Onze vakdocenten reiken je in deze opleiding alle kennis en vaardigheden aan om je manager optimaal bij te kunnen staan. Je ontwikkelt de vaardigheden om prioriteiten te stellen en zo effectief mogelijk te werken. Je leert mailboxen en agenda’s beheren en gaat onder andere aan de slag met digitaal documentmanagement. Daarnaast werk je aan je persoonlijke uitstraling en leer je hoe je klanten en gasten op de juiste manier ontvangt en te woord staat. Zo leiden we je op een praktijkgerichte manier op tot de ideale supportmedewerker die haar manager een heleboel werk uit handen neemt.

Doelgroep

Je wilt opgeleid worden tot secretaresse of supportmedewerker en wilt daarvoor graag praktische en direct toepasbare kennis en vaardigheden opdoen.

Doel en opzet van de opleiding

Onze ervaren vakdocenten leiden je op een praktijkgerichte manier op. Zij zorgen ervoor dat je alles wat je leert direct in je eigen werk kunt toepassen. In dit programma ga je aan de slag met organiseren. Je leert hoe je zicht houdt op de voortgang van een project en hoe je de planning waar nodig kunt bijsturen. Daarnaast verdiep je je in Het Nieuwe Werken, waarbij je zicht krijgt op online tools die het mogelijk maken om op afstand samen te werken. Natuurlijk komen ook de welbekende taken van de secretaresse, zoals agendabeheer, vergaderingen plannen en telefoneren met klanten uitgebreid aan bod. Tot slot ga je aan de slag met de ontwikkeling van een professionele houding en uitstraling. Je leert proactief meedenken met klanten en oefent met verschillende vraag- en luistertechnieken.

In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Je kunt hiermee ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Vooropleiding

Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding

Als je de lessen voorbereidt, haal je meer rendement uit de bijeenkomsten. Houd als richtlijn aan dat je ongeveer evenveel tijd bezig bent met de voorbereiding als de duur van de lestijd.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Bekijk je leerlijn: Managementassistent

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Managementsupport

Ontwikkel je tot de ideale supportmedewerker in een praktijkgerichte opleiding

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

MBO-programma

Duur

12 maanden

Eerstvolgende startdatum

December 2021

Kostenoverzicht

Aanvragen

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht