Aanmelding, inschrijving en toelatingseisen Schoevers

Schoevers verzorgt deeltijdopleidingen op MBO- en HBO-niveau. Voor toelating tot een HBO Bacheloropleiding of Associate degree-opleiding moet je beschikken over een diploma HAVO, VWO of MBO niveau 4. Beschik je niet over dit diploma, maar wil je wel een HBO Bachelor- of Associate degree-opleiding volgen, dan kun je je mogelijk alsnog inschrijven op basis van de 21+ regeling. Op basis van een digitale test en een gesprek met een studieadviseur wordt gekeken of je in aanmerking komt.

Voor een MBO- of HBO-opleiding kunnen aanvullende toelatingseisen worden gesteld. Wanneer dit het geval is, staat dit vermeld bij de betreffende opleiding. Onze studieadviseurs informeren je graag hierover.

Inschrijven Schoevers

Heb je de opleiding van jouw keuze gevonden? Dan kun je je rechtstreeks inschrijven via de knop 'Inschrijven' op de opleidingspagina. Kies het gewenste startmoment, maak je keuze voor de avond-, dag of zaterdagvariant en kies je opleidingsplaats. 

Bezoek een van onze Open Avonden

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan ben je van harte welkom op een van onze Open Avonden. Je kunt je ook inschrijven voor een kennismakingsgesprek bij Schoevers. In een persoonlijk gesprek kun je ons alles vragen, maar luisteren we ook wat jouw ambities zijn en hoe we deze het beste samen kunnen bereiken.