Het Jaarlijkse Congres voor de Supportprofessional

Kom je naar het Jaarlijkse Congres voor de Supportprofessional in samenwerking met Secretary Plus op donderdag 13 april 2023? Meld je aan om jouw plek te bemachtigen!
Het Jaarlijkse Congres voor de Supportprofessional 2023

De Kracht van Generaties – Vernieuwen, Verrijken, Versterken

Wist je dat veel mensen het liefst samenwerken met leeftijdsgenoten? Gewoon, omdat dat nu eenmaal vertrouwd aanvoelt. Toch lopen er inmiddels al drie generaties supportprofessionals op de werkvloer. Op dit congres met als thema ‘De Kracht van Generaties’ zetten we onze (roze) generatiebril op.

Wat is het kenmerk van verschillende generaties (supportprofessionals) op de werkvloer? Hoe kunnen we leren van elkaars unieke ervaringen en vaardigheden? En hoe versterk je onderlinge samenwerking, terwijl je blijft werken vanuit je eigen kracht en talent? Tijdens het congres zullen verschillende sprekers antwoord geven op deze vragen.

Dat en meer ontdek je op deze inspirerende dag. Want als je écht begrijpt waar het verschil, de overeenkomst én de meerwaarde zit in elke generatie, zal jouw eigen werk niet alleen productiever worden; maar ook veel leuker.

Verzeker jezelf van een plek

De prijs voor het congres en deze investering in jezelf is € 125,- (ex. btw). Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt! Een extra reden om je vliegensvlug in te schrijven? De eerste 20 officiële aanmeldingen voor het congres ontvangen de bestseller SLiM! van auteur Wout Plevier.

Ik ben erbij

Samenwerkende partners

Over Secretary Plus

Secretary Plus, onderdeel van RGF Staffing, is al meer dan 30 jaar de grootste premium bemiddelaar in supportfuncties. Met zeven kantoren, een team van 40 collega’s en een pool van meer dan 200 assistants is het een gevestigde naam in het assistant vak. Jaarlijks bemiddelt Secretary Plus meer dan 300 assistants bij profit en non-profit organisaties.