Menu

Associate degree, dé perfecte investering in jezelf

Wil je wél een baan op hbo-niveau, maar vind je vier jaar studeren te lang? Weet je nog niet precies welke studierichting je wilt kiezen? Weet je niet zeker of hbo bij jou past? Dan zijn de Associate degrees van Schoevers de ideale oplossing.

Een Associate degree is een door de overheid erkende hbo-opleiding van twee jaar. Een overzichtelijke hbo-opleiding voor iedereen met een havo- of mbo4-diploma. Want na twee jaar kun je kiezen. Ga je direct aan de slag op hbo-niveau? Of haal je met twee jaar extra je hbo-bachelor-diploma?

Schoevers biedt jou die tweejarige opstap naar hbo-niveau met de Associate degree Officemanagement. Zo ontwikkel je je onder andere in de richtingen Eventmanagement, Projectmanagement, Business English en Hospitality. En dat je een succes wordt, weten we zeker. Onze unieke vorm van onderwijs garandeert jou het beste resultaat van jouw studie.

Alles weten over onze Associate degrees en de Schoevers-sfeer proeven?

Tijdens onze Open Avond staan onze (oud-)studenten en carrièrecoaches voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken in ons complete onderwijsaanbod. Nu alvast meer weten over onze Associate degrees? Bekijk de HBO Associate degree Officemanagement in voltijd of in deeltijd!

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht