Wat kun je worden met een Schoevers-opleiding?

In je Schoevers-opleiding leer je om als managementondersteuner te werken. Zo weet je zeker dat je na je opleiding klaar bent voor een echte baan. Maar wat kun je eigenlijk worden met Schoevers?

Over Schoevers voltijd

Klaar voor je baan met Schoevers

In je opleiding word je voorbereid op het vak van managementondersteuner. Je ondersteunt, plant en organiseert, en neemt daarmee veel werk uit handen van de directie of van de persoon of het team dat je ondersteunt. Het is een sociaal beroep: je hebt veel contact met collega’s, klanten en leveranciers. Wat je precies allemaal gaat doen, is natuurlijk afhankelijk van waar je gaat werken en hoe je precieze functietitel is. Voorbeelden van beroepen die je na je Schoevers-opleiding kunt krijgen, zijn:

  • (Directie)secretaresse
  • Managementassistent
  • Personal assistant
  • Executive assistant
  • Officemanager
  • Virtual assistant
  • Teamassistent

Hulp van je eigen carrièrecoach

Klinkt dit allemaal nog ingewikkeld? Geen zorgen: al vanaf het begin van je opleiding helpen we je op weg. Je volgt bijvoorbeeld workshops die je voorbereiden op het werkende leven. Daarnaast krijg je een eigen carrièrecoach die je helpt met het samenstellen van een e-portfolio. Ook beantwoordt zij al je vragen over werken, de verschillende banen die je kunt krijgen en over jouw persoonlijke mogelijkheden. Je staat er dus niet alleen voor!

Gegarandeerd een baan? Ja!

Als jij een opleiding bij Schoevers hebt gedaan, dan behoor je tot de beste managementondersteuners van Nederland. En bedrijven weten dat. Als jij Schoevers op je cv hebt staan, heb je meteen een streepje voor.
 
Maar wat nou als het toch niet meteen lukt om een baan te vinden? Die kans is niet zo groot, want dankzij de lessen en de hulp van je carrièrecoach weet je welke stappen je moet zetten om een baan te vinden. Maar als het toch niet lukt, en je voldoet aan alle voorwaarden, dan kun jij profiteren van onze baangarantie. Ons baanbemiddelingsbureau Schoevers Professionals gaat dan voor jou op zoek naar een geschikte functie. Binnen een half jaar heb jij dan je eerste echte baan.

Gilda den Rooijen
“Schoevers-studenten hebben een heel realistisch beeld van het vak en de ontwikkelingen die hierin plaatsvinden. De studenten hebben veel inhoudelijke kennis en beschikken over de juiste vaardigheden. Ook kun je merken dat zij oprecht zelf gekozen hebben voor dit vak. Daarom hebben wij ook afgelopen studiejaar weer een van onze stagiaires van Schoevers een baan aangeboden. Met haar motivatie, gedrevenheid en persoonlijke skills konden we haar echt niet laten gaan.”

Word jij er een van Schoevers?

Speciaal voor onze voltijdstudies werken wij samen met Hogeschool Tio; onze unieke opleiding wordt namelijk door Tio uitgevoerd. Specifieke informatie over de opleiding Executive Officemanagement Schoevers vind je op de website van Tio.

Wil je een open avond van Schoevers voltijd bezoeken? Meld je dan aan op de website van Hogeschool Tio.