Menu
Opleidingsadvies

Waardevol diploma

Als je gaat studeren, wil je natuurlijk een diploma halen waar je echt iets aan hebt. Bij Schoevers weet je zeker dat je goed zit. Wij zijn de enige hogeschool in Nederland die gespecialiseerd is in managementsupport. Omdat werkgevers ons zo waarderen, heb je met een Schoevers-diploma dan ook een streepje voor als je gaat solliciteren. Daar zijn we zo van overtuigd, dat we je baangarantie geven. Je vindt bij Schoevers 2 NVAO-erkende HBO-opleidingen: de HBO Associate degree en de HBO Bachelor. Wij leggen het verschil uit.

Over Schoevers voltijd

Schoevers HBO Associate degree Officemanagement volgen

Bij Schoevers kun je kiezen voor de Schoevers HBO Associate degree Officemanagement. Associate degrees (Ad’s) zijn volwaardige, erkende 2-jarige opleidingen op HBO-niveau. Ze zijn bedoeld voor studenten die (nog)geen volledige HBO Bacheloropleiding willen volgen, maar juist een korter HBO-programma. De vraag naar medewerkers op dit niveau is erg groot. Een Ad-opleiding is inhoudelijk afgestemd op wat je moet kunnen in een specifiek beroep. Het speelt heel goed in op de behoeften die er zijn in het werkveld.

De Ad is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Daarom ontvang je na afronding van de opleiding een erkend getuigschrift. Je kunt hiermee direct aan het werk. En als je later besluit dat je toch verder wilt studeren, kun je je getuigschrift alsnog inbrengen in een HBO Bacheloropleiding, die je daarmee versneld (binnen 2 jaar) kunt afronden.

Schoevers HBO Bachelor Officemanagement volgen 

Wil je een langere opleiding volgen? Ga dan voor de HBO Bachelor Officemanagement. Met een HBO Bacheloropleiding haal je bij Hogeschool Schoevers in 4 jaar tijd je HBO Bachelorgetuigschrift. Heb je al een HBO Associate degree of ander kort HBO-programma afgerond? Dan kun je je Bacheloropleiding versneld afronden. Ook onze HBO Bachelor is geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan alle kwaliteitseisen. Je ontvangt na afronding een erkend getuigschrift en mag een officiële HBO Bachelorgraad voeren.

Ook de vraag naar medewerkers met een HBO Bachelordiploma is groot. Dit diploma is namelijk, net zoals onze HBO Associate degree, heel praktijkgericht. Het verschil is alleen dat je in de HBO Bachelor nog stapje verder gaat en je kennis en vaardigheden nog verder ontwikkeld, zodat je op een hoger niveau aan de slag kunt.

Gegarandeerd een baan

Met onze opleidingen word jij er ‘eentje van Schoevers’. Dat betekent dat je bijzonder gewild bent op de arbeidsmarkt. Veel werkgevers zijn namelijk op zoek naar supportprofessionals met een Schoevers-diploma. Als jij je opleiding succesvol afrondt, garanderen wij je daarom dat je een baan vindt. Schoevers Professionals helpt je hierbij.

Lees meer over de voorwaarden van onze baangarantie.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een van onze HBO-opleidingen. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak.
  • De beste docenten uit de praktijk.
  • Utstekende locaties door heel Nederland.
  • Officieel erkende opleidingen.
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren.
  • Al tijdens je studie een interessante baan.
  • Baangarantie.
  • Opgenomen worden in het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®).
  • Samenwerking met Hogeschool Tio.